Naprawdę nawet mi Was nie żal...
Sprzedaliście i teraz płacz, chcecie aby inni tez sprzedali, jednak...
Idioci już to zrobili, zostali poważni co chcą zarobić, piszcie sobie dalej te czarne scenariusze, nikt racjonalny nie weźmie Was na poważnie - troskliwi o czyjeś pieniądze hahaha.
Mam po 6,4 i tak zarobię
Co w moim życiu zmieni parę procent zysku nawet jeśli jest to 100 k? Nic!!!!A jak poczekam rok to tysiąc procent sprawi że moje szare zycie stanie się kolorowe.Kupując akcje nastawiłem się na grę pod RP2 i tak zostaje w postanowieniu
A jak tam ta Twoja "ulubiena" spółka Coal Energy,
którą jak pamiętam kupowałeś namiętnie po 0,65 PLN???
Też będziesz trzymał do śmierci... podziwiam Twój
charakter.
Może spełni się przysłowie, że wiara czyni cuda...
Średnia 0,56.Na ten moment 0,15 cena.Nie do sprzedania przy mojej ilości.Zostawię sobie akcje na pamiątkę.Co znaczy też?Jujubee same dobre wydarzenia przed nami.Drugie 11 Bit się rodzi.A Coal cóż ogromne ryzyko i albo ogromna kasa albo strata.Ale potwierdzasz wszystkim mój styl gry.Jeśli w coś wierzę siedzę w tym do końca.W Juju do RP2.
Hahahaha dareczek jesteś skończony na wieki a twoje szare życie zacznie być wspomnieniem najlepszego co Ci się w nim przydarzyło już po tym jak wszystko padnie na ryj już w piątek
Zobaczcie ile sie tu troli spadkowych zeznorowilo i atakuja wiernych akcjonariuszy, juju, gry i kurs sie same obronia tak samo bylo po raporcie listopadowym co tu sie dzialo zeby zbic z 2.50 na samo dno po to zeby kupic za grosze bo wiedzieli ze po wpadce z kurskiem juju robi dark moon i rp2, wiedzieli ze kurs musi poszybowac do 6 zlotych. Teraz trzeba to przeczekac.
Wykresu nie umiesz czytać?Test oporu jest narysowany na 7 zł.I dziś się sprawdziło.Za tydzień druga faza testów.Przełamanie lini oznacza wysokie wzrosty