Widzę że na wza tradycyjnie nowa dawka kitów była. Póki co w przyszłym roku to trzeba wykupić obligacje, akcje za 1,20, parp z 7 baniek i zus cholera wie ile. Super zakład dalej nie działa, to super technologii nikt nie kupi. No faktycznie perpektywy są przecudowne przy zajęciach komorniczych i procedurze upadłościowej. Po prostu perełka. A i zapomniałem o prawdopodobnym przegranym procesie z ekopar. Kolejne 7 baniek.
Dnia 2019-12-23 o godz. 10:55 ~westors napisał(a): > To latryniarze zrobili tutaj Monty Pytona > Ale na nic ich starania wspierane przez modera > Prawda i tak zwycięży > WESTORS
A jaka ta prawda pieseczku jest? OZE Sędziszów produkuje już 16.000 ton biowęgielka rocznie :)))
Dnia 2019-12-23 o godz. 10:11 ~Adam napisał(a): > Pomimo hejtu latryniarzy na tym forum, perspektywy Fluida w Nowym Roku są dobre i jeszcze pewnie pozytywnie zaskoczy. > Wesołych świąt :-)
Dnia 2019-12-23 o godz. 11:29 ~westors napisał(a): > to się przekonasz,czekaj cierpliwie > da się bez chamstwa ? da się (:(:(: > WESTORS
Ja nigdy westorku nie jestem chamski. Ja się tylko grzecznie pytam na czym opierasz swój optymizm (za wyjątkiem faktu że masz ten cenny walor w portfelu). O ile pamiętam zachwycasz się nim od 50 groni w dół. To już spadek o setki procent tak tylko stwierdzam. Jakie światełko w tunelu widzisz? Bo w to że dobry wujek da zeta za coś co rynek wycenia na 15 groni to chyba nawet największy naiwniak nie wierzy? :))))
''masz ten cenny walor w portfelu'' jakim prawem tak twierdzisz ? ''ja nigdy westorku nie jestem chamski'' radzę przejrzeć historię swoich wpisów ''nawet największy naiwniak nie uwierzy'' widać jestem ''naiwny'' (:(:(: WESTORS
Dnia 2019-12-23 o godz. 11:51 ~westors napisał(a): > ''masz ten cenny walor w portfelu'' jakim prawem tak twierdzisz ? > ''ja nigdy westorku nie jestem chamski'' radzę przejrzeć historię swoich wpisów > ''nawet największy naiwniak nie uwierzy'' > widać jestem ''naiwny'' (:(:(: > WESTORS
Nie masz takiego przecudnego papierka? I gdzie byłem chamski?
A jaki to ma model biznesowy przy niedziałających reaktorach? Sprzedajemy coś co nie działa? Puk puk mamy groszówki komornika i pierwszy wniosek o upadłość. Obudź się.
Dnia 2019-12-23 o godz. 13:07 spock55 napisał(a): > A jaki to ma model biznesowy przy niedziałających reaktorach? Sprzedajemy coś co nie działa? Puk puk mamy groszówki komornika i pierwszy wniosek o upadłość. Obudź się.
Tak prezesina powiedział że teraz mu wystarczy tylko 300k na uruchomienie ,wcześniej mało było kilka milionów. No i najśmieszniejsze jest to że w/g niego to że jeszcze nikt od niego nie kupił tej technologi ( która nie działa - chociaż w/g niego działa) to wina forumowych trolli i obrażonych akcjonariuszy którzy robią mu czarny PR. Oczywiście już za momencik już za chwileczkę będzie inwestor i ktoś kupi te licencje więc te kłopoty są przejściowe :) Tylko kto normalny jeszcze mu wierzy ? Na szczęście ktoś próbując sprzedać większy pakiet podbija trochę kurs więc ułatwia wyjście innym ale ile to potrwa to już jest największa zagadka tej firmy.
Dnia 2019-12-23 o godz. 15:16 ~dran napisał(a): > Zus zglasza niewyplacalnosc spolki,kurs na minimach ,3 lata od uruchomenia zakladu a sprzedane worki mozna na w setce zamknąc > > A oni tu widza perspektywy .....i ze toto nie upadnie sie łudzą > > Ja sie pytam jak to sie stalo ze to do tego miejsca dociągeneło .....oj duzo mułów i osłow Gladki po drodze zaprzęgnął do tego wózka z węglem
To się nazywa syndrom Sztokcholmski - mają te akcje , wiszą na hakach i chcą widzieć to czego nie ma - później przyjdzie brutalnie się obudzić ale sen jeszcze trochę potrwa. Pamiętaj że samo prywatne forum miało ponad 4mln akcji komu to sprzedadzą. Kto mądry jeszcze wypycha ale musi to robić bardzo ostrożnie żeby nie kończyć na 3-5gr.
Dnia 2019-12-23 o godz. 15:42 ~westors napisał(a): > ''Czarny PR '' to wy tu usiłujecie zrobić ale bezskutecznie > a mógłbyś wytłumaczyć co oznacza ''wiszą na hakach'' ?
Kupili tego cennego walora powyżej 50 groni i nie chcą wyjść ze stratą. Nie dziękuj.
A mówiłem wam lata temu że chleba z tej mąki nie będzie. A janusz to zwykły hochsztapler, który zamiast rozwijać business produkuje komunikaty gieldowe
Dnia 2019-12-23 o godz. 15:10 ~Warren napisał(a): > Dnia 2019-12-23 o godz. 13:07 spock55 napisał(a): > > A jaki to ma model biznesowy przy niedziałających reaktorach? Sprzedajemy coś co nie działa? Puk puk mamy groszówki komornika i pierwszy wniosek o upadłość. Obudź się. > > Tak prezesina powiedział że teraz mu wystarczy tylko 300k na uruchomienie ,wcześniej mało było kilka milionów. > No i najśmieszniejsze jest to że w/g niego to że jeszcze nikt od niego nie kupił tej technologi ( która nie działa - chociaż w/g niego działa) to wina forumowych trolli i obrażonych akcjonariuszy którzy robią mu czarny PR. > Oczywiście już za momencik już za chwileczkę będzie inwestor i ktoś kupi te licencje więc te kłopoty są przejściowe :) > Tylko kto normalny jeszcze mu wierzy ? Na szczęście ktoś próbując sprzedać większy pakiet podbija trochę kurs więc > ułatwia wyjście innym ale ile to potrwa to już jest największa zagadka tej firmy. >
Przecież on gada dokładnie to samo od lat. Ja akurat spotkałem się z jednym tym jego kontrahentem od dwusetnego listu intencyjnego. Wyraźnie powiedzieli że biznes będzie i kasa pójdzie jak Fluid udowodni że instalacja w Sędziszowie potrafi produkować biowęgiel - i tu słowa klucz - W SKALI PRZEMYSŁOWEJ PRACĄ CIĄGŁĄ. Za każdym razem są inne tłumaczenia czemu tego nie można zrobić, ostatnio remont linii podawania biomasy - który trwa już chyba od chwili radosnego uruchomienia tego nieszczęsnego crapa.