• Oglądnąłem serial i... Autor: ~Symbian [46.22.169.*]
    Nie podzielam negatywnych opinii niektórych zachodnich krytyków jakoby serial wiał nudą. Faktem jest natomiast, że skakanie pomiędzy wątkami umiejscowionymi dodatkowo w innym czasie i miejscu jest przez pierwsze 3 odcinki niezrozumiałe i oglądając serial mozna się zgubić. Twórcy stanowczo powinni podpowiadać podczas takich przejść w jakim czasie obecnie się znajdujemy. Na całe szczęście łapiemy wszystko gdzieś pod koniec sezonu i historia ładnie się spina w całość. Serial zrobiony z rozmachem dzięki czemu czuć na każdym miejscu klimat świata Wiedźmina, tanio nie było. Osobiście lubię ten gatunek kina tak więc na tle tego co możemy zobaczyć serial wypada bardzo dobrze. Zdaje sobie sprawę, że oczekiwania wielu entuzjastów gatunku mogły być bardzo wysokie i nie wszystkie zostały spełnione zwlaszcza jeźeli opieraly się na GOT ale warto przebrnąć oglądanie do końca gdyż dopiero wówczas można wystawić miarodajną recenzję. Według mnie serial ma potencjał i szanse na więcej niż zapowiadane 2 sezony
  • Re: Oglądnąłem serial i... Autor: ~Zxc [83.9.167.*]
    Wiedźmin przejął internety w ten weekend.

https://www.ppe.pl/news/140780/wiedzmin-zbior-opowiadan-sapkowskiego-bestseller-amazon.html?t=ad64398fc6bfe37e61c447da9ceecd56&fbclid=IwAR0-99a1Ohis0dQp9y7NUsxZvb-q1afLaFgTiTXSEQw8CN5p_wyRWHnbsbU#c_last

Niestety firma dzięki której powstał serial na razie ma najmniejsze korzyści. Na razie
  • Re: Oglądnąłem serial i... Autor: ~Symbian [46.22.169.*]
    Od strony technicznej, ujęcia, efekty spec, plenery, scenografia, kostiumy, muzyka to absolutny over the top
  • Re: Oglądnąłem serial i... Autor: ~Maks [83.10.141.*]
    Nagle zmieniłeś stronę?
    Niczego nie zmieniłem, nie posiadam akcji i nadal uważam, że zostaliście zrobieni w trąbę natomiast oglądałem serial i dzielę się swoją opinią
    Spoczko, ja ci życzę tego samego!
    Życzenia to za mało, dzisiaj przyciąłem kolejną kasę na Polnordzie i Jujubee i jestem nie do zatrzymania leszczyku
    Narazie tylko mogę stwierdzić że jesteś arogancki...
  • Re: Oglądnąłem serial i... Autor: oldsheterhend [62.133.140.*]
    Co racja to racja z tym wiedźminem pooglodalem cały sezon na netflix i skakanie pomiędzy watkami jest straszne nie wiadomo czy akcja dzieje się teraz czy w czasie przeszłym. Mało fabuły z wiedźminem, więcej z jakąś wiedźma magami niż z wiedźminem.
    W skali od 1 do 10 to 6 daje. Mało potworów i nadludzkich sił
  • Re: Oglądnąłem serial i... Autor: ~TissaiaDeVries [94.254.212.*]
    Jak powinno wyglądać fantasty można sobie zobaczyć w Królewskie Śnieżce i Łowcy, która właśnie w tvn 7 leci..i jak powinien wyglądać krasnolud tez można tam zobaczyć
  • Re: Oglądnąłem serial i... GROSZA RZUĆ WIEDŹMINOWI! Autor: ~Jachu [193.107.8.*]
    Oglądnąłem serial (w koncu) i... nooo naprawdę super... WOW..! Ryzyk fizyk jutro dokupuje... Czy ktoś z Was zauważył do cholery, że w napisach na końcu nawet jest PLATIGE... A nie inne firmy robiące VFX do serialu.

Coś tu się dzieje dziwnego na kursie, frustracja jest spora (KIEDY INFO JAKIEŚ OD PLATIGE?), ale to na bank nie pod wiedźmina...
    Na stooqu ciągle widać że Pan Sikora ma nagle głosów na walnym o połowę mniej niż Sawko... zobaczymy czy to przypadek, pomyłka serwisu czy jeszcze coś innego ..

GROSZA RZUĆ WIEDŹMINOWI, SAKIEWKĄ POTRZĄŚNIJ!!

Trzymajcie się tam w tym PLATIGE!
  • Re: Oglądnąłem serial i... GROSZA RZUĆ WIEDŹMINOWI! Autor: ~Cinek [83.8.46.*]
    Grosza rzuć Platigeowi, sakiewką potrząśnij!
  • Re: Oglądnąłem serial i... GROSZA RZUĆ WIEDŹMINOWI! Autor: ~fanpli [89.64.15.*]
    zły, czy dobry?
    warto, choćby dla zamku w ogrodzieńcu w ostatnim odcinku!
    https://innpoland.pl/157005,luegenbiehl-z-netflixa-o-polskich-serialach-i-przyszlosci-wiedzmina
  • Re: Oglądnąłem serial i... GROSZA RZUĆ WIEDŹMINOWI! Autor: ~fanpli [89.64.15.*]
    kapitalny metalowy cover:
    https://noizz.pl/film/toss-a-coin-to-your-witcher-piosenka-z-wiedzmina-hitem-sieci/5zlwt8n
[x]
PLATIGE -1,32% 11,20 2025-10-10 16:46:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.