• Ewidentnie ktoś sypie Autor: ~mietówki [89.64.16.*]
    Gruby sypie do tego drobnica też już w porty zrobiła i wyrzuca jak tylko może.
    Popłynęli...
  • Re: Ewidentnie ktoś sypie Autor: ~rtomala [185.22.143.*]
    fanpli tez juz wysypal
  • Re: Ewidentnie ktoś sypie Autor: ~mietówki [89.64.16.*]
    Teoretycznie siedzi to teraz na wsparciu, jak ktoś chce może ryzykować. Na razie mamy nieudane wybicie ponad 30,
  • Re: Ewidentnie ktoś sypie Autor: ~ja [185.93.94.*]
    puszczam wszystko co mam, wole wziac niski zysk i zapomniec o tej marnej spolce. Malo mialem, 2k tylko.
  • Re: Ewidentnie ktoś sypie Autor: ~Rado [193.0.197.*]
    Skąd wiesz, że Fanpli wysypał?
    Dlaczego sypią przed premierą? Odpowiedzi:
    - spekulanci sprzedają fakty bo kupowali plotki
    - koniec roku się zbliża, jeszcze w poniedziałek jest ostani dzień na rozliczenie podatku z tego roku

Parcie na wywalenie jest i są ku temu przyczyny,
    Końcówka będzie ważna, jak się uaktywni popyt to będzie ładna świeca tygodniowa.
  • Re: Ewidentnie ktoś sypie Autor: ~fanpli [89.64.15.*]
    pan s nie pojawia na walnych od roku, zresztą jak żaden z was...
    kursowe robienie wody z mózgu plus panika
    nie wiem o co chodzi, ale dokupiłem niewielką ilość poniżej 29 zł,
    taka dygresja: nie patrzę prze ostatni tydzień na notowania i...mam ten sam kurs
    to, tak na marginesie, a spółka naprawdę bankrutem nie jest aby w takiej panice ją sypać...
  • Re: Ewidentnie ktoś sypie Autor: ~ja [185.93.94.*]
    spolka bankrutem nie jest, ale widmo spuszczania akcji przez RN przy niespelna 30% FF oznacza, ze realna wartosc akcji jest ulamkiem obecnej. Mialem cierpliwosc i dlugo trzymalem, ale timing puszczania akcji przez RN jest fatalny i chetnie ulokuje $ gdzie indziej.
  • Re: Ewidentnie ktoś sypie Autor: ~Ppex [37.248.166.*]
    Dokładnie, już tutaj 2 lata temu puszczali akcje inaiderzy i kurs poszedł na 11zl
  • Re: Ewidentnie ktoś sypie Autor: ~fanpli [89.64.15.*]
    albo wiedz, albo zwykły trolling
    nie lepiej coś sprawdzić, zanim bzdury się napisze?
    fakt - info o 5 k pana s
    poprzednio półtora roku temu on sprzedawał ok 10k
    co prawda jego stan posiadania, czyli 1 mln sztuk nie jest dopuszczony do obrotu, ale nawet wyceniając go na papierze, to lepiej wygląda jak się ma np 40 mln zamiast 28?
    tak więc spoko, zresztą jak wy wszyscy byliści zapakowani i posprzedajecie, to odkupicie znowu wyżej\
    statystyka mówi, że z reguły wywala się na lokalnych dołkach i tu podaż bywa największa, a kupuje na górkach, bo każdy chce mieć od razu rosnący papier
    ponieważ nagle z papieru przez wszystkich pożądanego, walor stał się trędowaty i parzy w rękę
    to, psychologia inwestowania na rynku powiedziałby ....kupuj
  • Re: Ewidentnie ktoś sypie Autor: ~Wow22 [37.47.159.*]
    Tu masz napisane. Poczytaj ile Platige ma z tego. https://m.bankier.pl/wiadomosc/Wiedzmin-wraca-na-gielde-Tworcy-serialu-wciaz-czekaja-na-swoja-hosse-7791433.html
    Obserwuję arkusz od godziny i mogę wam powiedzieć że, na moje wyczucie, to jakaś prywatna osoba zrzuca która nie ma dostępu do zleceń poniżej tych widocznych ;)
  • Re: Ewidentnie ktoś sypie Autor: ~rtomala [185.22.143.*]
    ja tez dokupilem licze ze sie sprawa wyjasni

obejrzalem 4 odcinki i jestem zadowolony

aalemimo wszystko pan sikora zagral w ciulki
  • Re: Ewidentnie ktoś sypie Autor: ~Frat [148.81.171.*]
    Albo sikor i inne batony wiedzą coś negatywnego o perspektywach PLI, o czym my nie wiemy, albo sterują kursem, żeby tanio kupić... Jeśli trend zysków, w szczególności za IV kwartał 2019, się utrzyma to NIE MA ŻADNYCH FUNDAMENTALNYCH PRZESŁANEK ŻEBY SPADAŁO. Wręcz przeciwnie. Ale może czegoś nie wiemy. Polityka informacyjna zarządu poniżej dna i mułu...
[x]
PLATIGE -3,08% 11,00 2025-10-10 16:09:11
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.