Tak się zastanawiam czy były podstawy do opóźnienia raportu, który ostatnio się ukazał. Pisanie o tajemniczym inwestorze jest mocno naciągane. Myślę, że Knf powinna się temu przyjrzeć. Kurs od początku roku z prawie 3 zł na 0.82 i nikt za to nie odpowiada. Kontrakt rentowność 11% teraz -8%. Kwiecinski out tetaz czas na Zawiszę i jego kompana. Co zrobili w 7 miesięcy poza brakiem kasy jako Zarząd pewnie po 40-50 tyś. NIC. Może czas na kogoś kto to uratuje. ZASTANOWCIE SIE AKCJONARIUSZE.
Pewnie masz rację, ale te bydlaki z funduszy obsiadły tę spółkę jak stonka. I to one tam teraz decydują kto ma rządzić. A za sytuację w firmie odpowiadają tak samo jak tych dwóch bydlaków co odpłynęły jak pies z budą w czasie powodzi.
Dodam jeszcze że to te bydlaki będą wkrótce zarządzać olbrzymim kapitałem w ramach PPK. A premier przez takie instytucje odbudowuje zaufanie do rynków kapitałowych. Śmiechu warte.
Prawdopodobnie tych dwóch współpracuje z funduszami a proces przejęcia spółki za grosze jest realizowany obecnie za te 40 baniek co wyprowadzili - ukradli z firmy mogli kupić wszystkie akcje Herkulesa firma w rozkwicie w kilka miesięcy została sprowadzona do bankructwa przez prezesa i głównego akcjonariusza gdzie prokuratura CBA policja i KNF
Dnia 2019-12-20 o godz. 16:00 ~Areszt napisał(a): > Emeryturę ci odebrali że robisz tu politykę i czepiasz się uczciwych ludzi
Słuchaj chłystku, prokura i CBA jest pod innym adresem. Nie zaśmiecaj tu forum i nie skoml. Do mojej godziwej emerytury mi sporo zostało. Straciłeś to napisz do tych "uczciwych ludzi". Oni dzisiaj wszystko mogą. Trzeba było 500+ przeznaczyć na dzieci jak bardzo dobra zmiana zaleciła a nie tu, na bankierze pisać do prokuratury i CBA. Co za pacjent....
Takich jak ty ( "ty" celowo z małej litery) to mój dziad lał szpicrutą po nie ogolonej gębie i ciągał końmi po majdanie. A ja z byle kim nie gadam. Więc rue. Do kogo ja to piszę. Tfu !