• Pozamiatane Autor: ~eto111 [95.223.56.*]
    link
    Mam nadzieję, że CBA ich odwiedzi.
  • Re: Pozamiatane Autor: ~komo [83.20.192.*]
    W tym kraju CBA, czy inne służby prędzej wpadną z drzwiami do mnie, czy do Ciebie niż do przekrętasów w białych rękawiczkach.
  • Re: Pozamiatane Autor: ~MaxiKaz [37.47.39.*]
    Dnia 2019-12-19 o godz. 19:34 ~komo napisał(a):
    > W tym kraju CBA, czy inne służby prędzej wpadną z drzwiami do mnie, czy do Ciebie niż do przekrętasów w białych rękawiczkach.

no bez przesady chłopcy z CBA i innych tego typu służb trochę już przetrzepali skórę "przekrętasom" , ale zastanów się co by opozycja zrobiła gdyby wzięli się za "uczciwe" spółki z Nju Śmieć ,.... skowyt byłby jak stąd do Brukseli

na tzw. rynku j.w. Nju Śmieć 90% tzw. spółek tak skończy swoją "działalność" (większość jak np. ECR w ogóle jej nie rozpoczęła) i jak najbardziej będzie to legalne i zgodne z prawem , statutem tych "wynalazków" ,.......

ps.
    ciekawe czy akcjonariuszom nie każą dopłacić do tej ,.... likwidacji , koszty pracy LIKWIDATORA - to nie są tanie rzeczy ,
    a może jakąś dodatkową emisję akcji na ten cel zorganizują na koniec ??
  • Re: Pozamiatane Autor: ~Polak [31.60.239.*]
    Nadrukowali mld akcji stoja po 1gr.nastepny przekret newconnecra gpfcausa zrobilo sie izolatorami kancelaria izolator haha co za tepaki tam siedza mld emituja mld scalaja i tak w kolko jak w dentamed jesli by zrobili nastepne scalenie to spolke mozna byloby kupic za 10 zl
[x]
ECERAMICS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.