Jak dla mnie sypie fund. Dla pocieszenia byłem na 11 bit i do tek pory pamietam jak tydzień przed premierą TWOM amplico sypało wszystkie swoje pakiety tuż przed wzrostami rzędu tysiąc procent wiec trochę dystansu życzę wszystkim i kierowanie się swoim rozumem . Podliczymy zyski i straty za pol roku . Ps ja tam lubię AT i póki co po sznureczku mi to idzie w dobrym kierunku
ogarnijcie się z tym płaczem 74, czy też przez wiele sesji 30 i 35? przecież to nie wig 20 ze swoją płynnością... dzięki korekcie wzrostu papier się oczyści z przypadkowych oblepieńców, a dotychczasowy akcjonariat wyjdzie wzmocniony z tych lokalnych zawirowań kurs kursem, jednak przy nie spekulacyjnym podejściu, a bardziej wyedukowanym, opartym na af, to w biznesie pli zmienia się i owszem, ale tylko na lepsze i to powinno być podstawą inwestycji, a nie jakieś spojrzenie przez pryzmat kursu choć, akurat ten zachowuje się całkiem przyzwoicie
Nie bądź naiwny. Jak ta cała gawiec co brała pod premierę Wieśka obudzi się w środę, czwartek rozczarowana brakiem wzrostów, to będzie szło pkc na dol a już wtedy odbierać nie będzie komu. Spokojnie odkupisz po 20, jak kurz opadnie.
Tak jak było pisane. Ulica wzięła w tym tygodnia kwitu gdzieś za 800 tys. Sprzedawał w 3/4 wielce szanowny sikora. Teraz ulica będzie uciekac pkc. Czekamy na 20