Nie ma narazie kto przeszkadzać sternikowi, jedna łapka kładzie zlecenia z dwóch stron jednocześnie ... Dopóki ktoś poważniejszy nie zainteresuje się tutaj wejść musimy liczyć na łaskawość autora tego dramatu
na rozkręcenie TS2 się póki co nie zapowiada, narazie przynajmniej mamy dużo pobrań i jakieś tam przychody, wygląda na to że w grudniu też bedzie kilkaset tys pobrań a lepsza monetyzacja jeśli już to pewnie dopiero po jakimś większym update. Na początku roku powinna być już chyba premiera MMO w końcu wydali już chyba na nią z 5 mln zł zgodnie z raportem więc może to chociaż zaskoczy mocniej? Rynek jest nieprzewidywalny, cieżko przewidzieć jak dana gra się wstrzeli.
a ja sobie cierpliwie poczekam ... koleiny tydzień, kolejny dzień .. a wsparcie nadal trzyma .. ten gniot moja cierpliwość wyszkolił dokładnie .. po tylu dniach (trwa to trzeci tydzień) testowania tego samego zakresu cenowego przy takim wolumenie (najwyższy tygodniowy wolumen w tym roku) .. ruch będzie bardzo mocny i .... albo powitamy 7,30 - 5,00 - wtedy dziękuję za współprace i znikam z tego waloru definitywnie (to co mi zostało zakopie) albo wracamy zgodnie z moimi przewidywaniami ponad 20 zł - na stałe nie przewiduje innej opcji, aczkolwiek zawsze mogę sie mylić :) :)