• Nabici w butle Autor: ~Symbian [37.30.3.*]
    Pięknie wyciągnęli śmiecia na 40 zeta niewielką ilością kasy aby potem zasypać wszystkich chętnych do poziomu wyjścia jak sądzę. 2 dni wcześniej nie było można kupić akcji po 36-38 zł a dzisiaj każdy może dowolną ilość dostać po 34. Radzę trzymać się z daleka od tej spółdzielni
  • Re: Nabici w butle Autor: ~Denzel [31.182.248.*]
    Straciłeś to bywaj. Tak to jest jak wyszedłes na chwilę myśląc że zaraz będzie 60 zł. Oddales że strata to teraz będziesz plul, typowe na bankierze.
  • Re: Nabici w butle Autor: ~Symbian [37.30.3.*]
    Niczego nie straciłem bo niczego nie kupiłem. Wpadła mi ta wydmuszka w oko i pozwoliłem sobie na wyrażenie swojej opinii
  • Re: Nabici w butle Autor: ~TissaiaDeVries [185.12.21.*]
    Pierniczycie Symbianicie ;)
    Skoro skupiasz się nad każdą wydmuszką to gratuluje wolnego czasu.
  • Re: Nabici w butle Autor: ~Symbian [37.30.3.*]
    Nie nad każdą ale taka, która rośnie niemal 30% bez powodu zwraca moją uwagę
  • Re: Nabici w butle Autor: ~Xyz [31.0.43.*]
    Animatorem jest tu trigon. Ewidentnie ameba oddaje teraz wszystko zbierane przez ostatnie 9 miesięcy. Chętnych na spółkę niema bo wielce szanowni wykształceni rodzimi zarządzający doważają się permanentnie na cdp. Ulica jak już inwestuje to tylko dzięki wspaniałomyślnym doradcom w perły jak CMI. Tylko oceny rzędu 8.5 VIA Filmweb i zapowiedź 5 kolejnych sezonów moga przepędzić amebę z arkusza.
  • Re: Nabici w butle Autor: ~Zxc [94.254.232.*]
    Co to za trolowisko sie zdarzyło... A bylo tak miło i spokojnie
  • Re: Nabici w butle Autor: ~fanpli [5.184.11.*]
    trolle płaczący nad losem pli w trendzie wzrostowym - obecnie w korekcie - jakże to symptomatyczne?
    hehe, do tego podobno tylko patrzą z boku...ogólnie pesymizmu sporo po wystrzale, ale ciągle kurs jest wyżej niż tydzień temu
    po co tutaj wszelkiej maści spekulanci, co to .,..hehe wydmuszki kochają?
    idioci i tyle, im się odda stówkę wyżej...
  • Re: Nabici w butle Autor: ~Dete [83.29.100.*]
    Ja tu jestem wioskowym pesymista:) taka ma natura i proszę nie trolowac
  • Re: Nabici w butle Autor: ~bolo [91.192.2.*]
    Faktycznie śmiecia wyciągnęli. Przyszedł taki na forum i już bajzel robi. Oczywiście zupełnie bezinteresownie, jak wszyscy jemu podobni :P
  • Re: Nabici w butle Autor: ~Fan [31.0.43.*]
    Misiu dalej rozdaje kwity, ale taki już krajobraz polskiego zaścianka. Pewnie jakieś 50% ameba na pakiecie ma. Instytucji tu brak, spokojnie sobie odkupi taniej, koledzy na pewno pomogą przy konstruowaniu raportu za następny kwartał. Niech żyje zygowina na wieki wieków.
  • Re: Nabici w butle Autor: ~Tymon [31.0.43.*]
    Zgadza się. Pytanie tylko czy trigon rozdaje teraz akcje netto zbierane przez ostatni rok czy już pożyczone na poczet animacji. Jak pożyczone to księgowi będą musieli pomoc odebrać je powrotem. Raczej scanriusza, że będzie gonić kurs nie ma co zakładać.
[x]
PLATIGE 0,34% 5,92 2026-05-15 16:42:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.