po pierwsze nie sam, po drugie - chciałbym zauważyć, że "gniot" już dał zarobić > 30% poza tym, nie przeceniajmy wpływu forum na kurs wg mnie kurs właśnie zakończył 3 letnią konsolę i do marca zobaczymy 2,5zł
Forum istotne nie ma kompletnie żadnego wpływu na kurs. A gniot pozostanie gniotem dopóki obroty będą takie jak obecnie. A że ktoś tam od czasu do czasu kupi od zdenerwowanego kilkaset szt to żadna wykładnia.
No cóż, tu jest ciągła walka między optymistami a pesymistami, kwestia których więcej. Wszystkim życzę do siego roku i do zobaczenia na wyższych poziomach !
3 zł w zasięgu i tam się zatrzymamy na jakiś czas, tam nastąpi większe przetasowanie i wymiana a potem dalej do góry ale ciężko mi wskazać poziom do którego dojdziemy.
Popyt sie wycofal. Jak ten ktos kto kupil w ostatnim czasie sporo akcji bedzie chcial die wycofac zobaczymy znow minima... Ten brak plynnosci jest najwiekszym problemem
Noooo! To kotwica zarzucona, tego nie rozbiorą nawet do Wrzesnia Chyba ze objawi sie ktos bardzo zdeterminowany, a wtedy to bedzie oznaczało ze kurs idzie na 10 zeta zobaczymy
Tylko w czyim to interesie ???? Ktoś chce zebrać jak najwięcej akcji w dobrej cenie … Nowa siedziba stoi, można się w świecie pokazać … a i NC w końcu opuścić …
nie wydaje mi się,. Arkusz S praktycznie pusty, ktos jakby chciał kupc tanio to by zwaił -20% bardzo latwo i kupowal od wystraszonych, ten baton to jakies pier...manipulacja psychologiczna. Ani w dol ani w gore...nic nie rozumiem