ale emocje , cała Polska i pól Europy wstrzymało oddech , parząc na ''naszą''Estonię !!!
przeogromne ciśnienie - nie wiem czy...... wytrzymam ,,,,
jesteśmy świadkami historycznej chwili ,,,,, ehh , ale presja !
Dnia 2019-12-18 o godz. 10:03 ~Wacek napisał(a): > ale emocje , cała Polska i pól Europy wstrzymało oddech , parząc na ''naszą''Estonię !!! > > przeogromne ciśnienie - nie wiem czy...... wytrzymam ,,,, > > jesteśmy świadkami historycznej chwili ,,,,, > ehh , ale presja !
pięknie ! ...jednym strzałem 100k kupili !!!! , to daje do myślenia ,,,, w tym tygodniu 2 złote powinniśmy złapać ! - sprawdza się co pisał Fotto ! brawo !
mówiłem żeby kupić im nawigację i ustawić parametry miejsca spotkania, a tak nie dojechali biedaki hehehhehe No ale emisję za emisją to potrafią robić :D
Dnia 2019-12-18 o godz. 18:54 ~szopka napisał(a): > idą święta to i dobra szopka jest ?
'''Oznacza to, że uchwały podejmowane na Walnym Zgromadzeniu Akcjonariuszy zwołanym na dzień 7 stycznia 2020r. będą podejmowane w sposób wiążący bez względu na liczbę głosów akcjonariuszy obecnych na tym Zgromadzeniu '''
na ruskie święta ,zrobią sobie prezent taki , jaki będą chcieli ! ............oczywiście w uczciwy sposób czyli ; kosztem drobnicy !
Dnia 2019-12-18 o godz. 19:15 ~Wacek napisał(a): > Dnia 2019-12-18 o godz. 18:54 ~szopka napisał(a): > > idą święta to i dobra szopka jest ? > > '''Oznacza to, że uchwały podejmowane na Walnym Zgromadzeniu Akcjonariuszy zwołanym na dzień 7 stycznia 2020r. będą podejmowane w sposób wiążący bez względu na liczbę głosów akcjonariuszy obecnych na tym Zgromadzeniu ''' > > > > > na ruskie święta ,zrobią sobie prezent taki , jaki będą chcieli ! ............oczywiście w uczciwy sposób czyli ; kosztem drobnicy ! > > > rozwodnienie , poprzez dodruk bez prawa z pp,,,,,
Dnia 2019-12-18 o godz. 11:03 ~Wacek napisał(a): > Dnia 2019-12-18 o godz. 10:03 ~Wacek napisał(a): > > ale emocje , cała Polska i pól Europy wstrzymało oddech , parząc na ''naszą''Estonię !!! > > > przeogromne ciśnienie - nie wiem czy...... wytrzymam ,,,, > > > jesteśmy świadkami historycznej chwili ,,,,, > > ehh , ale presja ! > > pięknie ! ...jednym strzałem 100k kupili !!!! , to daje do myślenia ,,,, > w tym tygodniu 2 złote powinniśmy złapać ! - sprawdza się co pisał Fotto ! brawo !
Jesteś kłamcą !!!!!!!!!!!!!!!!! ja tak nie pisałem !!!!! Możliwe że tak pisał oszust który poszywał się pod mój nick ! A TY gościu pisz pod jednym nickiem a nie pod kilkoma i pisz prawdę a nie kłamstwa.
Dnia 2019-12-19 o godz. 09:12 ~Wacek napisał(a): > Dnia 2019-12-18 o godz. 23:03 ~Tatek napisał(a): > > Wkrótce każdy szanujący się inwestor będzie chciał mieć resbudka w swoim portelu > > he,he,he , ...bzdury na resorach ! > > > > a ,na walorze ,................................. plaża do stycznia 7 ,,,,,,,,,
tak cie czytam Wacuś z ciekawości to masz kiepełe nie od parady szacun.
ale nie z takim śmiesznym prezesem który jak poprzednia tylko zna się na emisji akcji i pożyczaniu na 3 % i aneksowaniu aby przypadkiem pożyczkobiorca nie oddał w terminie kasy hehehe :)