• PGM Texas LLC Autor: ~oldboy [94.172.189.*]
    będzie wzięty bez emisji. I bardzo dobrze!

link

• Re: PGM Texas LLC Autor: ~oldboy [94.172.189.*]
    rośnie wartość spółki, kurs idzie na północ. Ciekawe, gdzie ujawni się najbliższy opór?
  • Re: PGM Texas LLC Autor: ~Marek [83.26.175.*]
    Opór na tej spółce będzie jak u mojej ukochanej niby się opiera a,,,,,,,,,,,,, 3zeta to będzie problem czy juz sprzedawać
    Ameryka wzięta. Ciekawe o ile przejęcie PGM USA zwiększy wynik EMT. Zdaje się, że będą konsolidować już od początku 2020.
  • Re: PGM Texas LLC Autor: ~hanys [89.229.209.*]
    najlepsza spółka na giełdzie da zarobić krocie
  • Re: PGM Texas LLC Autor: ~Miro [213.108.152.*]
    Co by nie mówić maximus miał sporo racji. Pytanie teraz który z tych ujadaczy posypie głowę popiołem ? W sumie o co ja pytam :))
  • Re: PGM Texas LLC Autor: ~Maxymuss [31.0.37.*]
    Nikt nie posypie bo już ujadaczy nie ma:) a teraz już jest za drogo a będzie jeszcze drożej :) dokupować na korektach
  • Re: PGM Texas LLC Autor: ~bobo [83.3.89.*]
    dobrze prawisz,5 lat temu jak cdprojekt kosztował 16 zł , też wszyscy mówili,że już drogo,a dziś ile kosztuje?
    Elemental działa w bardzo modnnym ostatnio segmencie,który będzie dodatkowo dotowany przez państwo,jest już przecież zgoda UE,druga sprawa rynek samochodowy u jankesów to prawie same benzyniaki,to nie u nas przewaga starych diesli,wiecie ile w ciągu roku wymienia się tam katalizatorów,a ile złomuje samochodów.....a pallad bije kolejne rekordy,droższy od złota.....
    wcale nie zdziwię się jak za kilka lat ta spólka będzie kilkaset procent droższa,tak nie pomyliłem się kilkaset...
    od pół roku ta spółka jest pięknie prowadzona....a akcji w obrocie coraz mniej i nikt już nie chce sprzedawać po tych cenach....
  • Re: PGM Texas LLC Autor: ~Maxymuss [31.0.38.*]
    Kto miał sprzedać już sprzedał :)
    EMT zyskał właśnie mocny przyczółek na amerykańskim rynku na którym zyska dostęp do najwyższych cen na swoje produkty i usługi.
  • Re: PGM Texas LLC Autor: ~krasny [195.116.43.*]
    szykuje się powrót na 4 zeta i oczekiwanie na pierwszy raport kwartalny 2020.
  • Re: PGM Texas LLC Autor: ~krasny [195.116.43.*]
    po raporcie za I kwartał mega jazda
[x]
ELEMENTAL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.