jak kazda firma.........kwestia tego na jakich zasadach opiera sie w tym doradztwie bo jak ma okreslona wspolprae z kilkoma bankami to nie sadze zeby ci dorzadzili inny produt niz z wachlarza objetych ich wspolpraca :)
działają na zasadzie polecen, czyli, jesli ktoś z kręgu Twoich znajomych nie da im Twojego nr tel, to raczej nie masz szans na kontakt z nimi. Moja koleżanka jest tam doradca, więc wiem jak to wygląda.
acha, faktycznie współpracują z kilkonastoma bankami i funduszmi
Dnia 2007-05-14 o godz. 11:19 ~Mariusz napisał(a):
> Mają świetne produkty, mój znajomy z nich skorzystał i jest
> bardzo zadowolony, ja też się przymierzam. Mają stronę
> www.realfinance.pl.
Może wiesz jakie warunki proponują konsultantom / szczególnie na starcie / ?
Dnia 2007-05-14 o godz. 11:19 ~Mariusz napisał(a):
> Mają świetne produkty, mój znajomy z nich skorzystał i jest
> bardzo zadowolony, ja też się przymierzam. Mają stronę
> www.realfinance.pl.
Spotkałam się z ich doradcą, bardzo fajne spotkanie żeczywiście mają duży wybór produktów - warto się umówić
Aby móc dać Ci odpowiedz potrzebnych jest kilka informacji.
-jaka kwota,
-jaka waluta
-wpłata jednorazowa, czy wpłacane pieniądze regularnie ?
-inwestowanie w rynki europejskie czy może azja......?
-na jaki okres czasu lokata ?......itd.
To tylko podstawowe informacje potrzebne do przygotowania oferty oszczędnościowo-inwestycyjnej. Jak widzisz inwestowanie to coś więcej jak zakup jabłek na straganie.
Pozdrawiam......
Bogdan
co za idiotyczne rozmowy naganiaczy real finanse :(( rece opadaja ..... ja mam doczynienia z systemem tej firmy polega jak pewnie i inne na wkrecaniu ludzi w kredyty z bandyckimi oprocentowaniami !!! z szerokim usmiechem na gebie :)))) rewelka polecajcie komu sie da ten system .... zreszta maja oni rowniez w pakietach inne fajne rzeczy np pkt lojalnosciowe w sklepach daja kupony - pkt za lojalnosc jestem w tym systemie wiele lat i co z tego wynika? jakies wnioski ? otoz juz wiele razy oszukano mnie z usmiechem na gebie i mimo opsanych wolami na odwrocie zasadami lamia je i z usmiechem szerokim na gebach wysylaja na drzewo a frajerzy sie ciesza ze sa wkrecani i cale to towarzystwo tu na forum jak widze rowniez JAK NAJDALEJ OD TYCH WKRETACZY ktorzy nawet sie nie chca przyznac do oszustwa nie mowiac o kwestii chowania sie za telefonem , ktory najczesciej nie dziala, samoczynnie sie rolacza albo poprostu slyszysz w telefonie , ze nie istnieje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie przeszkadza to wystawiac go na www, na kartach platniczych czy fakturach :(((( i to jest ten cudowny operator finansowy !!!!!!??? granda poprostu itd itp
to tyle, wygadalem sie a i tak pewnie zostane wymoderowany !!! coz klika oszustow musi sie wspierac !!!
dzis rowniez dostalem fakture do zaplacenia KILKA DNI PO CZASIE SPALACENIA JAK ZWYKLE !!!!! znow zaplace kare za niedbalstwo real finanse !!!!!!!!!!!!! bo przez caly miesiac niemaja czasu jej wyslac !!!!!!! ale jak pobrac mi z konta KARE za spoznienie wiedza doskonale NO I JEST ODPOWIEDNIO oprocentowana oczywiscie !!!!!!!!!!!!! dzwonilem 25 razy na Biuro Obslugi Klienta !!!!!!!!! w tym 2 razy sie dodzwonilem [w godzinach pracy !!! ] odebral automat po czym sie rozlaczyl INNYMI razy slysze ze numer jest nie prawidlowy KOLEJNYMI ze nie istnieje!!!!!!!!!!!!! ale kara za spoznienie jest juz realna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zyce Wam rowniez tak milej wspolpracy z real finanse MOZE rowniez tak owocnej !!!! na maile rownie nie ma komu tam odpowiadac !!!!!!!!! wyslalem ich cala mase Zupelnie nie potrzebnie bo i tak nikt na nie nie odpowiada !!!!!!!!!! jesli byloby Wam malo to moecie na www.realfinase.pl wyjeczec sie w formularz na ktorym bez szyfrowania mozecie wyslac w siec swoje numery karty kredytowej DZIEKI czemu okradna Was zlodzieje via internet ijesli ich nie podacie jak rowniez numeru telefonu , maila [ktory potem wykorzystaja spamerzy , zlodzieje i grom wie kto] to niema szans skontaktowania sie z realfinanse !!!!!!!!!!!! bo telefon jest niepoprawny lub nie istnieje !!!! pozstaje plakac i placic zlodziejom :((((
Zostałem umówiony na spotkanie z doradcą z tej firmy. Zanim sie spotkalme, przeczytalem pare opini. Jednak postanowilem i tak sie spotkac. Dzis nie zaluje. Mam w tej firmie produkt juz od 2 lat. Moo doradca juz niestety nie pracuje, ale zadzwonili do mnie i poinformowali ze mam nowego. Po jakims czasie on sie ze mna skontaktowal.
Jak najbardziej polecam ta firme.
co za idiotyczne rozmowy naganiaczy real finanse :(( rece opadaja ..... ja mam doczynienia z systemem tej firmy polega jak pewnie i inne na wkrecaniu ludzi w kredyty z bandyckimi oprocentowaniami !!! z szerokim usmiechem na gebie :)))) rewelka polecajcie komu sie da ten system .... zreszta maja oni rowniez w pakietach inne fajne rzeczy np pkt lojalnosciowe w sklepach daja kupony - pkt za lojalnosc jestem w tym systemie wiele lat i co z tego wynika? jakies wnioski ? otoz juz wiele razy oszukano mnie z usmiechem na gebie i mimo opsanych wolami na odwrocie zasadami lamia je i z usmiechem szerokim na gebach wysylaja na drzewo a frajerzy sie ciesza ze sa wkrecani i cale to towarzystwo tu na forum jak widze rowniez JAK NAJDALEJ OD TYCH WKRETACZY ktorzy nawet sie nie chca przyznac do oszustwa nie mowiac o kwestii chowania sie za telefonem , ktory najczesciej nie dziala, samoczynnie sie rolacza albo poprostu slyszysz w telefonie , ze nie istnieje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie przeszkadza to wystawiac go na www, na kartach platniczych czy fakturach :(((( i to jest ten cudowny operator finansowy !!!!!!??? granda poprostu itd itp
to tyle, wygadalem sie a i tak pewnie zostane wymoderowany !!! coz klika oszustow musi sie wspierac !!!
dzis rowniez dostalem fakture do zaplacenia KILKA DNI PO CZASIE SPALACENIA JAK ZWYKLE !!!!! znow zaplace kare za niedbalstwo real finanse !!!!!!!!!!!!! bo przez caly miesiac niemaja czasu jej wyslac !!!!!!! ale jak pobrac mi z konta KARE za spoznienie wiedza doskonale NO I JEST ODPOWIEDNIO oprocentowana oczywiscie !!!!!!!!!!!!! dzwonilem 25 razy na Biuro Obslugi Klienta !!!!!!!!! w tym 2 razy sie dodzwonilem [w godzinach pracy !!! ] odebral automat po czym sie rozlaczyl INNYMI razy slysze ze numer jest nie prawidlowy KOLEJNYMI ze nie istnieje!!!!!!!!!!!!! ale kara za spoznienie jest juz realna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zyce Wam rowniez tak milej wspolpracy z real finanse MOZE rowniez tak owocnej !!!! na maile rownie nie ma komu tam odpowiadac !!!!!!!!! wyslalem ich cala mase Zupelnie nie potrzebnie bo i tak nikt na nie nie odpowiada !!!!!!!!!! jesli byloby Wam malo to moecie na www.realfinase.pl wyjeczec sie w formularz na ktorym bez szyfrowania mozecie wyslac w siec swoje numery karty kredytowej DZIEKI czemu okradna Was zlodzieje via internet ijesli ich nie podacie jak rowniez numeru telefonu , maila [ktory potem wykorzystaja spamerzy , zlodzieje i grom wie kto] to niema szans skontaktowania sie z realfinanse !!!!!!!!!!!! bo telefon jest niepoprawny lub nie istnieje !!!! pozstaje plakac i placic zlodziejom :((((
~djboob chłopie tu jest omawiana kompletnie inna firma, znam je obie i z obu jestem zadowolony również z real finanse a jak nie widzisz swojego błędu to porównaj www.realfinance.pl i www.realfinanse.pl widać jak bardzo jesteś zorientowany w tym co robisz pewnie kredytem który zaciągnąłeś interesujesz się tak jak tym gdzie się wypowiadasz, jeżeli tak to nie dziwie się że ci kary naliczają co do faktur to mi prawie prąd wyłączyli bo poczta nie dostarczyła faktury i był by to mój błąd bo tak jak muszę pamiętać żeby zapłacić za prąd tak samo muszę pamiętać o zapłaceniu raty kredytu. Kiedyś ktoś napisał że kredytu są dla dorosłych a nie dla dzieci i to były święte słowa.
zgadzam się - już któryś raz z kolei na forum ludzie mylą real
FINANCE z real FINANSE. To zupełnie dwie różne firmy.
Pierwsza to niezależny doradca finansowy oferujący kompleksowe
doradztwo a nie tylko sprzedaż jak to jest na rynku powszechne -
niestety. Tu nie sprzedadzą wam produktu który wam jest nie
potrzebny. Najpierw przeprowadzą kompleksową analizę finansową a
później przygotują indywidualny plan finansowy dostosowany do
potrzeb i możlwości finansowych. I TO O TĄ FIRMĘ CHODZIŁO W TEMACIE.
Zaś druga firma ( z 's' w nazwie ) to punkty w realach i karty
kredytowe powiązane z Sygma Bankiem.
Ludzie czytajcie uważnie. Zgroza mnie ogarnia jak pomyśle że niektórzy czytają tak jakieś umowy, regulaminy etc.
Real Finanse stosuje oszukancze metody... albo zatrudnia oszustow...
W moim wypadku przepisywali punkty z karty Geant-a na nową kartę REALA -karta miała być tylko do punktów! bez zadnych opłat. Tymczasem do domu przychodzą wezwania do zapłaty jakiegoś ubezpieczenia i odsetek... na szczeście kwota jest niewielka bo ponad 12zł, ale chyba licza na to, ze kilka tysiecy osob sprawe odpusci, wiec jak sie to wymnozy, to ktos zarobi...
Na infolinii wszyscy umywaja rece...
nikomu nie polecam a wrecz odradzam, bo skoro w tak malej sprawie potrafia kombinowac, to co dopiero przy wiekszych?
Czy Ty jesteś normalny człowieku???
Mam tę samą kartę Real, czyli kartę kredytową Mastercard, czarno na białym w umowie jest napisane, że to KARTA KREDYTOWA I PO ROKU OPLATA ZA NIA WYNOSI 12 ZLOTYCH? Nie wiesz co podpisujesz to nie bierz sądząc, że za darmo...skąd tacy kretynie się biorą...Bożeee ratuj!!!
firma doradcza, jest kilka dobrych osób, ale jak zwykle najlepsi odchodzą, kolejna osoba odchodzi bo otwiera własna firmę. Jako początek kariery na pewno warto rozważyć. Ja jestem w miarę zadowolony. ale też za jakiś czas będę odchodził.
Jaka firma doradcza??
Po prostu firma sprzedająca produkty jako pośrednik. Spytajcie się jak doradzają teraz w czasie kryzysu?? Mam znajomego który skorzystał omamiony serwisem i tak dalej, ma na lokacie minus 40% bo nikt sie z nim nie kontaktował jak zwolnili człowieka który mu sprzedał lokate.
Nie ma co się z nimi wiązać są firmy które mają rzeczywiście sztab ludzi pracujcyh nad strategiami i dającymi rekomendacje na kolejne okresy inwestowania wiem co mówię bo ja skolei trafiłem na firmę która rzeczywiście doradza i ja po roku takiej samej inwestycji mam 2% do przodu mimo że miałem w złym okresie fundusze akcyjne.
ja też znam takie firmy - pkobp, millenium - dają nawet 8% rocznie !!
2% to kiepskie doradctwo - a na dodatek żaden ! fundusz akcyjny nie zarobił od 1,5 roku. prosze sprawdzić co Pan ma bo chyba ktoś Pana nabiera ;) albo Pan nie wie o czym mówi
Ktoś wcześniej napisał, że kredyty są dla dorosłych a nie dla dzieci. Dodam, że inwestycje również są dla dorosłych. Każdym rodzajem inwestycji trzeba się ineteresować, a nie spać i śnić jak rośnie - to pierwsze co doradca z realfinance mi wpoił. Każda inwestycja wymaga wysiłku.
Doradca jest ze mną stale w kontakcie i ostatnie 12 miesięcy zamknąłem wynikiem 11,1% zysku (przed chwilą sprawdziłem), więc nie chwal się swoimi wynikami, bo nie są rewelacyjne. A jeśli twój znajomy popatrzył na wyniki historyczne i w tym momencie przestał słuchać to sam sobie winien. Reklamy na plakatach w witrynach banków też trzeba umieć czytać, sama znajomośc liter nie wystarcza.
Pracowałem dla Reala 1,5 roku i nie żałuję ani dnia. Poznałem branżę i dziś nie mam zamiaru jej zmieniać. Firma rozstała się ze mną fair. Nie interesuje mnie jak to było z innymi i czy są zadowoleni czy nie. Jak widać mam odwagę dokonać wpisu po raz pierwszy i ostatni, i podpisać się Nazwiskiem bo nie mam nic do ukrycia. Od października buduję swoją przyszłość w oparciu o nowe zasady w tej branży i cieszy mnie to bo nic tak nie buduje jak nowe wyzwania. Każda firma ma plusy i minusy tylko najważniejsi zawsze są ludzie z którymi nam przychodzi pracować.Jeżeli rzucacie oskarżenia to miejcie odwagę wpisać swoje dane a nie podpisujecie się pseudonimami.
Mój mail do dyspozycji info@easysale.pl dla tych którzy szukają swojego miejsca na rynku finansowym, nie jest on dla tych którzy przez moją osobę będa szukali dziury w firmie Real.
miałem do czynienia z wieloma doradcami w swoim życiu. zazwyczaj były to osoby które jak "coś ode mnie wyciągnęły" to potem nie było po nich śladu. niechętnie szedłem na spotkanie z doradcą z firmy realfinance. jak sie okazalo tzreba sie przekonac o tym na wlasnej skorze. mam w tej firmie 2 produkty, z doradcą jestem od ponad roku w kontakcie. jak najbardziej polecam.