To prawdziwa plaga. Można ich łatwo poznać, ponieważ kompulsywnie naganiają na kupno upadłego Fluidu, udając, że nie ma problemu. Nie dajcie się wkręcić na tą padlinę, ponieważ stracicie, jak oni, pieniądze.
kristoffer 58 podszywasz się i kradniesz na razie bezkarnie cudze nicki pisząc kłamstwa DZIAŁAJĄC NA SZKODĘ I NIE TYLKO SPÓŁKI To że piszesz spod kilku adresów IP nie znaczy że nie można cię zidentyfikować
Dnia 2019-12-16 o godz. 13:17 ~westors napisał(a): > Obiecałem sobie, że nie będę pisał z trollami, ale ostatni raz zrobię wyjątek: > > [83.4.202.*] twoje posty nakłaniajace do złego rozporządzania majątkiem i podawania nieprawdziwych informacji są archiwizowane. > W odpowiednim momencie zostaną przekazane służbom. Tymczasem zakazuję ci dalszego trollowania, pod groźbą dalszego utaplania, wiesz w czym.
A może lepiej dopytasz się w Sędziszowie czemu w 3 lata po otwarcia OZE ten dalej nie działa zamiast straszyć innych?
nick westors był od początku przyporządkowany do mojego IP i nie zamierzam go zmienić, a ty go bezczelnie ukradłeś jak i wiele innych nicków.Radzę się opamiętać
Dnia 2019-12-16 o godz. 13:20 ~westors napisał(a): > dobrze wiesz że jesteś ZŁODZIEJEM chorym z nienawiści
Sorki ale mylisz adresatów. Ja od nikogo nie pożyczyłem kasy jej nie oddając. Ani nie wciskałem kitów że wymyślona technologia wspaniale działa. Swoją frustrację wylewaj gdzie indziej i na kogo innego. To nie przeze mnie straciłeś kasę. Ja już od 50 groni pisałem Ci że o crap. Gdybyś posłuchał większość kapitału byś uratował.
Ty jesteś Taaa, Kristoffer58 czy kradziony westors bo się można pogubić.A może jeszcze inny trol ? To wy jesteście nieuczciwi i ''wylewacie frustracje'' na forum
Dnia 2019-12-16 o godz. 13:43 ~westors napisał(a): > bo wg nich (troli) nie bo nie i już i mają w tym swój autorytet ,księgowego który się mści na spółce
Wyjdż z tych oparów paranoi :)) Przejedź się do Sędziszowa i przekonaj się na własne oczy jak wre praca we wzorcowym Zakładzie.