Hehe, myślę że przeceniasz mocno znaczenie forum . Mam nadzieję że kursy jednak bardziej odzwierciedlają aktualny stan firmy . Ciekaw to jestem czy będzie jakiś komunikat po walnym
Ignibit...
No zespół to chyba mają z tego z tego co w internecie zobaczyć można. Ale zarządzanie to... takie sobie chyba. Jakieś tam wszystko niepodopinane się wydaje. Dynamiki i pomysłów trzeba,albo kasy brakuje na poprawki.Co by nie powiedzieć to mogło by być ciekawe
Hi hi to dopiero by było ciekawe posunięcie.
Aniołowie giełdy może jednak istnieją!
Niektórych to by uszczesliwilo było by super tanio,ale to wydmuszka tylko jest, a mówią że 15 pracowników przejmują To dopiero jest zgryz, bo dobry informatyk dziś na fakturze jest, chyba że same asystentki.... A może to jakaś państwowka się nacjonalizuje? Ludzie z Ministerstwa Cyfryzacji czy Finansów też można powiedzieć gry piszą i to na żywym organiźmie przedsiębiorcy.
A ja wam mówię jutro się dowiemy że kapitał podwyższają poprzez emisję akcji o jakieś 1,4 do 2,0 mln PLN w rynkowej
I ze środków wlasnych przejęcie będzie
No to wierzę żeś milioner bo ty chyba między wierszami czytasz.
Że niby objęcie za wkłady czy jak?
To może nazwę znasz? Albo czy giełdowa,czy polska. Wez no , my tu już ich namówimy...
Trzeba kolektywnie dzialac