Kazdy decyduje za siebie i nie ma potrzeby zebys tlumaczył sie z tego na forum. Ty wychodzisz przy 1.3zl innni przy 5zl a inni przy 15zł taka jest giełda
Jeśli kurs nie reaguje na takie info a nawet nurkuje poniżej ceny emisji to chyba żadne info nie jest w stanie ruszyć kursem.
Po co pisze? Nie lubię takich zagrywek a zarząd tylko liczy na taki wierny plankton, że jak w końcu zrobią przymusowy odkup po zanizonej cenie to nikt im się nie postawi. Rozumiecie?
Spólka na dzien dzisiejszy jest w fazie rozwoju klada setki kilometrow światłowodu wiele prac sie opoznia. W mojej miejscowosci juz ponad rok. Ale w koncu podłacza tych wszystkich abonentow i kasa zacznie splywac do spólki. Pamietajcie ze na poczatku abonenci placa symboliczna zlotowke do czasu zakonczenia obowiazujacej umowy z obecnym uslugodawca. Pieniadze zaczna plynac za okolo rok do spolki ale wtedy mysle ze kurs bedzie w troche innym miejscu.
Na jakie info ma rosnąć????? O emisji????? Z reguły na info o emisji kurs spada. Tutaj to dopiero będą infa ale w późniejszych terminach. Już tu pisali że spółka tylko dla cierpliwych. Sprzedaj i po bólu.
Piszcie co chcecie, obserwuje spółkę od lat i już to gdzieś czytałem że już za chwileczkę już za momencik, że spółka na długi okres
Prolongaty się kończą a zyski nie rosną, z resztą czemu maja jak w ostatnim kwartale podpieli 40 NOWYCH klientów. Co to ma być? 4tys więcej w kasie a ile kosztował dział handlowy który wykrecil ten zawrotny wynik?
Ja już uwolniony na razie - 10%, spadnie do historycznego minimum to kto wie może wrócę tu szybciej niż myślałem