Pamietaj nie jesteś anonimowy.Jak mnie wkurzysz to Cię znajdę i w sądzie z nawiązką zapłacisz za oszczerstwa.Zobacz jaka feta na Jujubee dzisiaj.Pewnie sami złodzieje:))(Kazałem Ci kupować Krezusa?!Siedziałem na Twoim koncie?!Ty i tylko Ty jesteś winien swoich strat.Kiedy to do Ciebie dotrze.
Trzeba było nie grać.Iść do Banku założyć konto oszczędnościowe.A nie mieć pretensje do tych co w porę się ewakuowali.Na tym ta gra polega żeby wyczuć kiedy kupić i kiedy sprzedać.A z gorącym kartoflem nie zostajemy na noc.Najnowszy przykład to Kania.Poza tym każdy ma prawo wyrażać na forum swoje opinie.Dziecko jesteś że wierzysz im.Ogarnij się człowieku bo wina jest tylko i wyłącznie Twoja.Zgubiła Cię chciwość.Aby więcej kasy wbrew giełdowym zasadom a teraz szukasz winnych.
ty pusty bez skrupułów złodzieju ty już tam nakupiłeś i teraz szukasz głupich aby od ciebie drożej odkupili a jak już odkupią to będziesz nawoływał do zwały to już znana twoja nuta na wszystkich forach w jakich uczestniczysz ty wszarzu !.
700k obrotu.Jutro milion.Nawet nie ma potrzeby nawoływać.Rynek sam dojrzał okazje.Mam nadzieje że co niektórzy mnie posłuchali i zarobią na Święta.Cieszę się że chociaż tyle mogłem dla Was zrobić.~re specjalne pozdrowienia dla Ciebie.Obyś zarobił na Święta