• Sytuacja na wykresie: Autor: ~wykres [193.218.148.*]
    "Sytuacja na wykresie:
    Kurs rośnie dynamicznie od dłuższego czasu, po tym jak spółka przebojem wdarła się na amerykański rynek. Obecnie mamy już nowe tegoroczne maksima, a spoglądając na wykres historyczny, widać że celem jest już absolutne maksimum z 2015 roku w rejonie 68 zł."
  • Re: Sytuacja na wykresie: Autor: ~ja [89.64.52.*]
    Ja tam widzę podwójny szczyt, prospadkowe układy na tygodniowych i miesięcznych, więc jeśli chodzi o wykres to wygląda to słabo.Po ostatnich infach były podbitki ale skończyło się wywalaniem, więc to już tez nie działa tak jak wcześniej w ruch u wzrostowym. Mamy korektę i tyle, zobaczy się do ilu. Gdzie jest swiss i jego średnie dzienne ?
  • Re: Sytuacja na wykresie: Autor: ~Bujik [195.177.66.*]
    Ja tu widzę trzymanie kursu żeby nie oszalał. Zauważ że po podbite inpo wywalaniu nagle koło 48-50 robi się spokój z obrotami.
  • Re: Sytuacja na wykresie: Autor: ~Wiokobyła [31.182.209.*]
    To jadziem, czy nie jadziem , bo mi śkapina się w kółko krenci i nie wi gdzi mo iść?
  • Re: Sytuacja na wykresie: Autor: ~Nn [5.184.103.*]
    Ktoś wywala tylko do 50 duże ilosci
  • Re: Sytuacja na wykresie: Autor: ~Wodzu [94.254.218.*]
    Pilnują kursu tłuste misie żeby nie był za wysoki bo zaraz będą rzucane na parkiet akcje z serii pracowniczej, chyba chodzi o serię H. Zawsze to lepiej skupować po 50 niż po 60 :)
  • Re: Sytuacja na wykresie: Autor: ~bambi [185.43.163.*]
    Heh ciekawe kto tyle łyknie.
    Co nie zmienia faktu, że jak podpiszą jeszcze pare sensownych umów w USA, to będą musieli animatora zaangażować żeby sufitu nie wyrwać.
[x]
DATAWALK -2,52% 123,60 2026-05-12 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.