• 32,8 :) Autor: ~Vnk [89.64.50.*]
    Jw
  • Re: 32,8 :) Autor: ~Zxc [5.173.136.*]
    Ja tam wole parę procent tygodniowo, ale stabilnie
  • Re: 32,8 :) Autor: ~WDwa [94.197.121.*]
    Spokojnie nie ma co się ekscytować ta spółka jest dla ludzi na dobrych lekach uspokajających :D Siedzę na niej już któryś raz i śledzę wiec w mojej opinii gwałtowne wzrosty na niej zostaną zbite przez : 1.) Osoby które chcą zamknąć pozycję bo siedzą na niej już do ostatnich wzrostów którzy też uśredniali. 2.) Przez naszego kochanego sypacza chyba że nie potrzebuje drobnych na święta.
    Ale spółka moim zdaniem fajna. Dała zarobić i jeszcze da zarobić.
    Na spokojnie
  • Re: 32,8 :) Autor: ~fanpli [89.64.16.*]
    chyba mamy do czynienia z jakimś wybiciem?
    wzrost jest i obrót jest...wygląda to całkiem obiecująco
    powtarzam: motywów pod grę nie powinno zabraknąć
  • Re: 32,8 :) Autor: ~Denzel [31.182.209.*]
    Nikt ci nie zbije ceny.
    Spójrz na historyczny wykres tu masz miesiące akumulacji i spokoju i nagle wzrosty po 50-60% w kilka sesji, działa to też na odwrót, tygodnie dystrybucji i zjazd piętro niżej.
    Ci co mieli sprzedać już się pozbyli PLI na tej akumulacji 27-31 zł.
    ''tu masz miesiące akumulacji i spokoju i nagle wzrosty po 50-60% w kilka sesji, działa to też na odwrót, tygodnie dystrybucji i zjazd piętro niżej.''
    oczywiści, jeśli chodzi o płynność to walor pozostawia dużo do życzenia
    ale, warto się zastanowić czy, obecnie jest czas pod kupno, czy tez sprzedaż?
    moim skromnym zdaniem, to co złego w spółce, to już się wydarzyło, te artystyczne ego, niedoceniony adol i odpisy z innych względów, np fatima
    obecnie, po skutecznej restrukturyzacji, spółka pokazała potencjał do zarabiania na serwisie i tak to trzeba postrzegać
    przyszły rok w mojej ocenie, powinien być kapitalny, to będzie pokazanie rzeczywistych możliwości, zatrybią układy i pozyskane zlecenia o dłuższym terminie
    może też być tak, że witcher okaże się serialem wszech czasów dla tego giganta, a wtedy?
    trudno mi sobie dziś wyobrazić, że pli pozostałoby na statusie li tylko producenta wykonawczego, a jeśli już nawet, to z zupełnie inną marżą i zakresem prac!
    ps> ktoś kiedyś, chwalił się, że sprzedał pli i kupił 11bit i nie żałuje, hehehe, sprawdziłem: 11 bit ma owszem 2 razy wyższe zyski, ale wycenę aż jakieś 9 razy, to co warto trzymać w przyszłym roku?

• Re: 32,8 :) Autor: ~Vnk [89.64.50.*]
    35 i lecimy dalej
    paliwo do wzrostów:
    https://www.eurogamer.pl/articles/2019-12-13-wiedzmin-serial-netflix-premiera-najwazniejsze-informacje
    serial wszech czasów?
  • Re: 32,8 :) Autor: bialoczerwony1972 [91.202.175.*]
    Niech wstrzymają. Ostudzą wskaźniki...
    Za szybko, za szybko....

• Re: 32,8 :) Autor: ~Jachu [194.242.62.*]
    Górne widły!!
[x]
PLATIGE -3,08% 11,00 2025-10-10 16:09:11
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać