Sugeruję, aby statut Nabitych w Pulpę zapisać na papierze toaletowym. I od razu zastrzegam - nie chodzi o znaczenie symboliczne, tylko o rozwiązanie pewnego problemu praktycznego. Po prostu solidna rolka srajtaśmy jest jedynym znanym mi papierowym nośnikiem informacji, na którym zmieszczą sie podpisy wszystkich zainteresowanych przystąpieniem (chociaż głowy za to nie dam).
1. Każdy Nabity musi posiadać akcje upadłego Fluidu 2. Nabity musi kompulsywnie naganiać na kupno crapa, by potopić nowych kolegów 3. Nabity musi dwa razy dziennie korzystać z latryny naprzemiennie - raz smoliście, raz na rzadko 4. Nabity bezwzględnie raz w tygodniu musi zażyć laxigen i założyć sandały na stopę odzianą w skarpetę 5. Nabity, po ćwiczeniach relaksacyjnych zwieracza, wychwala Jana pod Sędziszewskie Niebiosa!
Dnia 2019-12-13 o godz. 12:35 ~Cisnę_klocka napisał(a):
> Bardzo dobry status
Dziękuję w imieniu Nabitych. Na dzisiaj pozostaje tylko pójść do latryny na sesję relaksacyjno-pracowniczą, by wypuścić parującego w odmęty, przy spadającym wciąż w otchłań kursie upadłego Fluidu
oszust to oszust skoro podszywa się pod cudzy nick moderator miast pilnować regulaminu forum usuwa moje posty a oszust dalej podszywa się pod mój nick westors wystarczy spojrzeć na IP
Słyszeliśta kumy, że Jan Pinokio znalazł w Iraku odzianego w sandały i brązowe skarpety, inwestora? Ponoć ma rozruszać konfekcję kałem w tonącym w długach Fluidzie? Zanim rozpoczną się detonacje, zakupcie spore pakiety, Jan lubi uwęglić troszkę waszych piniążków!