• A co tu tak nudno? No gdzie emocje? Autor: ~Baja [78.11.162.*]
    +/-
    i +
    i -
    ???
  • Re: A co tu tak nudno? No gdzie emocje? Autor: ~Xx [37.30.49.*]
    Faktycznie jakiś zastój. Mam nadzieję że to cisza przed burzą i szykują jakiegoś mega niusa
  • Re: A co tu tak nudno? No gdzie emocje? Autor: ~Baja [78.11.162.*]
    Te,nie kracz.
    Z Polski jesteś? " Cisza przed burzą" oznacza nadchodzącą katastrofę.
    Tak jak w filmie z Hollywood.
    " Któregoś pięknego , słonecznego dnia, kiedy wszyscy są szczęśliwi, dzieci huśtają się na chustawkach, rodziny robią piknik na trawie, sąsiad otwiera piwo do grilla" ...robi się BUM!!!
    I na niebie widać drugie słońce a potem podmuch i wszystko znika. Terminatora oglądałeś?
    HeHe He.
    Mam nadzieję że to cisza pełna pozytywnego wyczekiwania na moment wystrzału korka od szampana,!!!
    Pamiętajmy że szampana najpierw dobrze trzeba schłodzić, bo inaczej narobi huku i z butelki ucieknie... Poza tym zimny dużo lepiej smakuje, a im jest droższy tym wydaje się lepszy ( choć wg mnie to kompletna nieprawda)
    Ja już swój na NY chlodze od zniżki jakieś 1.5 czy 2 mięs temu.
    Tak myślę , że może i do imienin, w lutym przyjdzie poczekać.
  • Re: A co tu tak nudno? No gdzie emocje? Autor: ~Xx [188.146.103.*]
    Tak cos przeczuwam . Pisali ze przed koncem roku bedzie info o tym studiu co maja przejąć. No i podobno produkują te gry które zapowiadali. Więc liczę na dobre wieści
    Nareszcie ktoś się odezwał. Chyba z tutejsza tradycją w święta się wszyscy na politykę przestawili.
    Jak patrzę na NC w ostatnim tygodniu to myślę że połowa" inwestorów" bez sensu się na prezenty wyprzedała. Widziałeś te kursy na niektórych spółkach gamingowych? Bez sensu. Ludzie poszaleli. Tu zastuj. Mam nadzieję że BTC jacyś rozsądni się trafia, i z poważnymi planami, Podobno " wybrani" Swoją drogą ciekawe jak ich typują. Zarząd chyba ma ograniczoną pulę kontaktów, choć znajomi znajomych którzy mają znajomych...
  • Re: A co tu tak nudno? No gdzie emocje? Autor: ~Xx [188.146.103.*]
    Sytuacja giełdy w ogóle jest syfiasta ale NC to chyba jedyne miejsce gdzie nie nojąc sie ryzyka, mozna niezle zarobic, a gaming jest ostatnio na topie. Licze ze trafiliśmy wszyscy z tym btc
    Bo za dużo tych spółek jest Dobra gra kosztuje. Byle co z byle grafika to i mój syn w szkole się nauczył.
    Poza tym mało kasy na rynku bo ci malutcy chałupy i samochody kupują a ci więksi na większych giełdach grają.Tu trzeba kogoś kto poważnie się zadeklaruje
    A z tym zakupem udziałów to dobry ruch jest i dla kupującego i kupowanego. W jedności siła.
    A xx pisał że nikt nie czyta... A ja tu niepochlebne recenzje zbieram.
    Bo taka prawda, że kursy poleciały na całej giełdzie. Pewnie jeszcze w styczniu coś spadną więc to ch
    czas na kupowanie
    I to takich spółek, jak ta, potem czekać tylko trzeba jak na j.j... Nie wiem kto mi to - strzelił ale lepiej niech się słucha bo krótko na NC jestem, ale mam super doradcę jak widać po wynikach. Co prawda ja analizy tylko robię i emocji szukam ale jak przy okazji zarabiam to super.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [78.11.162.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
BTCSTUDIO 17,24% 0,34 2025-12-10 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.