Szukałem ostatnio coś na temat tego co robi spółka bo czytałem na npi że to perełka od ecomerce. Widać że mieli plany na podboj rynku ale nie wyszło bo przecierz nic juz nie zostalo w spolce gdy dazumi odeszlo. Szkoda ;/
Ja się już na tej spółce nie wypowiadam bo wiem co się tam dzieje. To nie spółka, to kabaret... co oni odwalają to nie może być robione poważnie, jedynie dla beki a z takimi gagatkami to lepiej nie dyskutować. Odpowiedzi udzielone akcjonariuszowi poza walnym gromadzeniem... Kolejny info w stylu PrIn, żeby ośmieszyć akcjonariuszy? Gdzie się zgubił nagon BOB31?? Bob wyskakuj z akcji bo za parę dni będzie mocna zwała i nie zdążysz. :D
Będzie dystrybucja jak na govenie, najpierw jedni opychali innym po 25 gr potem ci zowu innym po 15 gr a teraz jakiś borok kupuje po 10 i za poł roku zancznie innym frajerom opylać po 5 gr a jak wyjdzie reszta emisji to już 2 zł będzie szybciej niż się wydaje, uwaga na takie społoki bo to czarne dziury na kapitał, wkładasz i już możesz się pożegnać ze stratą.