No dokąd nie będzie wam się chciało wydać dychy na prawnika, który sprawdzi jak wyciągnięto wam Łomianki, to rzeczywiście papier toaletowy, szkoda, że wirtualny....
no coś Ty.... Ale MM straciła kontrolę nad centrum i co najwyżej może nas blokować różnymi działaniami prawnymi. Ale raczej jest tylko pytanie kiedy uda się skutecznie ich odłączyć.... Pytanie w którym roku się to uda .... Więc ja wam kibicuję, bo gdybyście wykryli coś z Łomiankami i ludzie z MM by poszli odpocząć, to nam byłoby łatwiej. Choć na dziś mam wątpliwości czy te Łomianki wystarczą - WAM. Bo wy jesteście na samym końcu
Copernicus tez najoł papuge aby odzyskać co jego... , Zastal podżyrował ziemioo wiec to chyba I'm powinno zalezec aby z tej kalabani sie samemu wyciągnąc... no chyba ,ze swiadomie planują wakacje...
I copernicus i zastal (choć zastal od lat nie ma kontroli nad tymi dzialkami) mają SWOJE interesy. By Ci to prosto wytłumaczyc - najpierw SWOJE, a potem swoich klientów. Copernicus nie ma nic do Łomianek (chyba, ze nie starczy kasy z Rudej i Zielonej)
bo to przecież mają parę procent akcji. Bo może zastal spłaci te ok 100 mln długów molmedica - lub sie złożycie wsdzyscy po złotówce na każdą akcję i pospłacacie długi - a potem tylko wzrosty wzrosty wzrosja wzroswy wzrosoni
podaj maila, wyslij ile masz akcji, jak robią zbiórkę , to proporcjonalnie zapłać - to sie dowiesz. Czy warto czy nie to twoja decyzja. Uwielbiam sytuacje kiedy ludzie sie składają na prawnika, a ktoś chce sie dowiedzieć co sie dzieje bez ponoszenia jakichkolwiek kosztow. PS. nie wiem czy warto wchodzić w układy z mieetkiem - ale nie dziwię się, ze nie chcą się chwalić. wiadomo, to ci mogę zdradzić, ze jak poszli do prawnika, to wywalili swoje prywatne pieniądze.
a co tu rozwijac, dymają wszędzie gdzie sie da, nawet jezeli rozwiną jakiś biznes choc bardziej bym sie sklanial do przejęć, to i tak konczy sie to jakąś kknsolidacją, emisją i skarmianiem, prawdzuwa kasa pozostaje w ich kieszeniach, pytanie co dalej z Molmedica, czy wyczyscili juz ją I mają jakis pomysl aby znowu podmuchac I pomielic....
Co do pierwszej części - pełna zgoda. Niestety cały GPW to działa. Walą w rynek emisję gotując ns lata drobnych i w zamian nawet nt potrafił podzielić się zyskiem.
Aczkolwiek, Molmedica to typowy przekręt zalewskich.
Czy wyczyścili zapewne wie kolega "antydoradca"
Czy coś planują, dobre pytanie.
Jak zawsze czas pokaże.