• TELEFONY Autor: ~APPLE [80.50.139.*]
    Witam forumowiczów.
    Mam takie zapytanie.Czy ktoś się interesował tym od kiedy sprzedają smartfony apple?
    bo widzę że mają w ofercie?

• Re: TELEFONY Autor: ~Vsc [89.76.97.*]
    Nigdy sie tym nie chwalili.Wyniki sie poprawiaja wiec trzeba akumulowac.obroty strasznie niskie
  • Re: TELEFONY Autor: ~ja [89.76.97.*]
    Czekamy o informacji czy będzie zaliczkowa dywidenda ze spółki zależnej.Może jakieś 2,3 grosze i dla nas będzie....
    https://sklep.ccsonline.pl/brand/10-apple
    o tym mówisz?
    jestem jaka cena za telefon.
    Obroty powalające.Do tego dziurawy arkusz zleceń...
    Czy ktoś tu jeszcze trzyma akcje ?
    Spółka otrzymała mała dywidende od spółki zależnej.
    Zarząd obiecuje poprawę wyników z kwartału na kwartał, dla mnie osobiście ważne będą te za 4 kwartał.
    Liczę na pokrycie straty z roku 2018r i wyjście lekko na plus.
    Czy będzie mała dywidenda dla akcjonariuszy?!myślę,że będą chcieli odbudować bardzo nadszarpniętą reputacje i coś wypłacą.
    Na razie kurs jest bardzo nisko i nie ma kompletnie chętnych do kupna,sporadycznie jaki szaleniec albo desperat sprzeda akcje za 2tysie.
    Największym minusem jaki widzę to b.niski wolumen na akcjach!
    jakieś przemyślenia
  • Re: TELEFONY Autor: ~bladi [193.162.26.*]
    Każdy się głowi nad tym dlaczego tak się dzieje, czy na innych ,,tego typu spółkach" też jest taki śmieszny wolumen. Spółka przecież nie straszy wynikami....
  • Re: TELEFONY Autor: ~Ja [89.76.97.*]
    Właśnie ,ze straszyla wynikami .Spadek kursu o 60% z nikad sie nie wzial.Co moze cieszyc to uslugi serwisowe ktore po restrukturyzacji ponoc zaczynaja byc dochodowe.
    Co do zaliczki to jej wysokosc jest w tej chwili nieistotna.Byla wypalacana w tamtym roku by zmniejszyc straty.w tym roku wyplacili by dac akcjonariuszom ccs jakas mala dywidende, tak przynajmniej podejrzewam.
    Ktos sypie akcjami i na razie na wzrosty sie nie zanosi
    Nie straszy w tym sensie, że spółka nie wykazuje znacznych strat z kwartału na kwartał, wszystko się waha na umiarkowanym poziomie ( bankructwem nie grozi ) Zarabiają, tak czy inaczej wyniki nie są adekwatne do kursu.   
    ogółem zaliczka prawie o połowę mniejsza niż za rok 2018
[x]
CCS -4,46% 0,54 2025-11-14 13:27:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.