• Złoto i srebro Autor: ~Newhach [178.235.146.*]
    To 2 czarne konie na 2020 rok.
    Szczegóły na newhach.eu
  • Re: Złoto i srebro Autor: ~Invest [194.149.88.*]
    Zdecydowanie srebro, będzie "czarnym koniem" przyszłego roku. Złoto już od jakiegoś czasu jest dostrzeżone, a srebro jest mega niedowartościowane.
  • Re: Złoto i srebro Autor: passenger [194.149.88.*]
    Od pół roku ładuję wszystki nadwyżki finansowe w srebrne monety bulionowe. Oecnie poza akcjami polskich spółek, to druga noga moich inwestycji. Jakoś trzeba przed PiSowsą inflacją uciekać z kapitałem.
  • Re: Złoto i srebro Autor: ~kossa [37.190.129.*]
    Myśle ze raczej metale o barwie metalicznej beda w tym roku NAJ.. platyna , rod , srebro...złotko tez ale nie az tak..Pallad raczej nie spadnie a dawniej nim zastepowano drogą platyne wiec ona w tym roku ma sporo do nadrobienia...
  • Re: Złoto i srebro Autor: ~ss [83.26.231.*]
    złoto wybiło szczyty z 2016 i jedzie chyba wyżej...a srebro i platyna zostają w tyle....kiedy ta dywergencja sie skończy....?
  • Re: Złoto i srebro Autor: ~AMI [217.97.118.*]
    Ja stawiam na złoto, srebra też mam parę kilo, pallad jest ok ale tylko na papierze, fizycznego nie tykam sami wiecie dlaczego... ciężko komuś odsprzedac ....
  • Re: Złoto i srebro Autor: ~ss [83.26.231.*]
    czyżby przy tej fali srebro nadrobiło wobec złota...? na razie idzie mocniej
  • Re: Złoto i srebro Autor: ~giełdziarz [77.91.48.*]
    Myślę , że póki co to złoto ma potencjał wzrostu.Srebro czyli "złoto dla ubogich" niekoniecznie.Wobec "szalejącej inflacji" kurs złota będzie rósł.Rok temu kupowałem monetę bulionową 1OZ za 5000 PLN , teraz grubo ponad 6000 PLN.Macie odpowiedź