• problemy spółki Autor: ~Edmund [188.147.43.*]
    Ze Śląska słychać głosy o problemach finansowych tej spółki.
  • Re: problemy spółki Autor: ~Obligo [62.122.239.*]
    Edmund, czy mógłbyś powiedzieć coś więcej "co słychać"? Podwykonawcy? Klienci? Obligatariusze?
    Mnie dziwi brak informacji o wykupie obligacji serii D1 (3 730 000 PLN, termin wykupu 14.11.2019) ale tak już było wcześniej z innymi seriami i finalnie nie było z tym problemu.
  • Re: problemy spółki Autor: ~nowy [46.134.168.*]
    Piszesz jakieś bzdury chcesz to sprzedaj my tu mamy dużo czasu poczekamy na godny kurs
  • Re: problemy spółki Autor: ~szczęśliwi [178.235.185.*]
    szczęśliwi co dzisiaj sprzedali na zamknięciu
  • Re: problemy spółki Autor: ~Edmund [188.147.43.*]
    Nieoplaceni podwykomawcy to nie jest duzy problem. Najważniejsze, żeby klienci otrzymywali takie mieszkania za które zapłacili. Podobno nie jest wesoło
  • Re: problemy spółki Autor: ~Suchy [37.47.54.*]
    A jakis link na jakiej podstawie to mowisz?
    Ja moge tak samo napisac, ze klucze distane wczesniej niz obiecywali i co? Wierzysz w to?
    W momencie pojawienia się tutaj linków kurs będzie bliski 0
  • Re: problemy spółki Autor: ~doEdmunda [178.235.185.*]
    Edmund
    czy Ty masz akcje spółki ,
    czy chcesz kupić ,
    czy sprzedać ?
    --------------------------------
    szykuje się jutro duża przecena.
  • Re: problemy spółki Autor: ~byk [178.235.185.*]
    czekam na rozwój sytuacji
    -----------------------------------------
    strach kupować
    żal sprzedawać
    .
    trzeba czekać na Nowy Rok
    rajd św. Mikołaja wyciągnął troszkę kurs do góry
    ale kupna nie widać
    Jestem agentem nieruchomości,
    nie mam akcji,
    na pewno nie chcę ich kupić
  • Re: problemy spółki Autor: ~Helmut [213.225.9.*]
    Edmund ma rację. Będą sprawy sądowe i niewykluczone, że karne również.
  • Re: problemy spółki Autor: ~Obligo [62.122.239.*]
    Helmut: mocne słowa piszesz. Czy mógłbyś to szerzej skomentować? Nie bronię Kamienic ale sprawa w sądzie może się zdarzyć, ludzie są różni. Ale sprawa karna to już inny kaliber.
    Poza tym: dlaczego zarząd spółki nie reaguje w ŻADEN sposób w sytuacji, kiedy akcje trzech kwartałów lecą na pysk a wokół spółki narasta atmosfera niepewności. Tylko nie mówicie, że raport kwartalny to jest reakcja, bo w to chyba niewielu wierzy (vide: "wartość godziwa").
  • Re: problemy spółki Autor: ~dżepetto [5.173.244.*]
    spółka jest dobrze i mądrze zarządzana , generuje zyski , wykupuje obligacje a wy piszecie o sprawach w sadach . jesli jakiś ich wykonawca zawalił sprawe co się czesto zdarza na rynku budowlanym to nie oznacza że sobie z tym nie poradzą . pisanie o 0 cenie akcji po infie to jakaś bzdura ,biorąc pod uwage że wybieraja się na główny parkiet . piszesz że jesteś agentem nieruchomości Edmund, ale nie piszesz że chyba od wczoraj bo opóżnienia , niedbalstwo , zmiany projektowe i pozwy wobec deweloperów to chleb codzienny . 1 km ode mnie deweloper wyprawia taki cyrk , że aż wierzyć się nie chce , sprawa opisywana jest w internecie a mieszkania i tak idą jak świeże bułeczki . jakąż więc wiedze posiadasz by wysnuwać takie wnioski ? powodzenia
  • Re: problemy spółki Autor: ~Opinia [188.147.35.*]
    Tam samo madrze zarządzana jak Acrebit i Lauren Peso ...ci sami.ludzie haha
  • Re: problemy spółki Autor: ~Edmund [188.147.50.*]
    Było pytanie o linki. W grudniu pojawiła się "dziwna" informacja. Oczywiscie do analizy dla osoby biegłej w handlu nieruchomosciami i prawie notarialnym.
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.