Co poniektórzy nakręcili się tym walnym, choć już przed było wiadomo, że nic nowego się nie dowiemy. Wszystko było wiadome przed walnym. Teraz jest tylko potwierdzenie słów Prezesa. Kurs zachowuje się dokładnie tak jak jego akcjonariusze. Sprzedajecie i wylewacie własne żale publicznie bo nie rośnie. I bardzo dobrze, was to akurat nie szkoda. Dawcy też potrzebni. Jak widać są chętni, którzy spokojnie skupują i poczekają na to co jest nieuniknione. Pojawiły się nowe ameby na forum i tak samą znikną. Nikt tu nikogo nie trzyma na siłę. Sprzedać i się nie denerwować.
Właśnie to jest papier na long term. Wiem że są osoby że średnia 0.2x i 0.3x. Zapakowali kilka lub kilkanascie miesięcy temu. Teraz spokojnie czekają na rozwój wydarzeń. Nawet jakby mieli czekać rok lub dwa to warto bo 500% będzie lekko. 1.5-2pln w przyszły roku realne. To jest mega dobry strzał.
Ty src już piszesz tak od miesięcy xD dobra może jesteś na plusie, ale co z tego jak tu ubranych od groma jest. Spółka śmieciowa i tyle w temacie. Przy takich zapowiedziach i raportach na wielu innych spółkach kurs szybko a że głowa mała, A potem dzieje się realizacja zysków. Tutaj co dobry raport to niżej. Nadal trzymam się tego że 50gr będzie jak nic :))))))
Jak woźnica pijany i pozwala to tak się wozi. Sam prezes jest ubrany po uszy i chyba nie wie jak wyjść na powierzchnie i pewnie długo nie wyjdzie powyżej nominału. Śmiech na sali i kompromitacja. Mi tam pasi, poproszę znowu na 0,50 mam nadzieje że BAlbinek mnie nie zawiedzie.
Z 0,30 urosło do 0,80 czyli ponad 140%, spadło do 0,60 czyli jakieś 30%. Co w tym dziwnego, że część ludzi sprzedaje. Jedni się boją, że to pump#dump, inni nie wierzą w sukces. To ich pieniądze i ich decyzje. Mnie to guzik interesuje. Ktoś to zbiera.
Pytanie brzmi: czy coś złego się w spółce dzieje? A no nic. Spółka działa, zarabia potężne pieniądze i się dalej rozwija. Na forum pojawiło się kilku trolli i zasiało niepewność. Podejmowanie decyzji o sprzedaży czy kupnie na podstawie opinii tychże trolli to farsa i skrajna głupota. Taka zasada niepisana jest, że im więcej trollują tym lepiej dla nas. 157.25.185.*], [213.158.197, [157.25.96.*] - osoby z tych IP to zwykłe dzbany, które potwierdziły że chcą kupić niżej bo wiedzą że będzie wyżej. Przyszli i pójdą.
Pisałem wcześniej że czekam spokojnie na przyszły rok. Spadnie niżej to dobiorę kolejny pakiet. Gdzie jest max? na pewno nie jest to 60 czy 80gr tylko znacznie wyżej.
Decyzję podejmujcie sami. Szkoda czasu na odpisywanie tym dzbanom.
Tu nie ma co się śmiać tylko trzeba płakać nad losem Baalbiny który wszystko po kolei przepala i spala.
Ale tak to bywa gdy amator z rekinami Bez kasy pływa. Musi się dzieciak sporo nauczyć, więcej kasy uzbierać i przestać robić z gęby cholewę.
widać ze masz zerowe pojęcie...zrzuty po kilkanaście - kilkadziesiąt kilo a po lewej uśredniające leszcze po 1000 - 2500 akcji...jak tylko trichę się ławicy leszczy uzbiera na K to zostają nakarmieni jednym zrzutem :D a leszcz ładnie łyka pod skup i super rozwój :D
a Ty myślisz ze on jest świętym mikołajem? :D serio skąd się biorą takie naiwniaki :P
zeby jeszcze nie było infa ze zmniejszył zaangażowanie ;) bo kto inny tak bardzo mógłby się spieszyć z wywalaniem takiej ilośći akcji? już 1,1 mln i wciąż tempo podkręca - nawet już ołał poziom 0,60 byle tylko wywalać