• Po Mikołajkach i nic Autor: ~Zz [185.80.35.*]
    Czyżby narazie Mikołaj wyemigrował gdzie indziej bo tu śniegu niema ??
  • Re: Po Mikołajkach i nic Autor: ~444 [185.35.198.*]
    czy po dwójce można już brać ten żydowsko niemiecki interes?
  • Re: Po Mikołajkach i nic Autor: ~komo [83.20.131.*]
    A dlaczego nie brałeś jak było po 0,01?
    bo po jedynce to była jeszcze trwająca, wieloletnia obsuwa z możliwym kresem kursu na śmietniku tego kantu, zwanego rynkiem kantconnect.
  • Re: Po Mikołajkach i nic Autor: ~SicilianoBoy [151.63.110.*]
    Ale 400% można było wyrwać, urosło z 0.01 do 0.04, sprytni przycięli, a grubas z kwita wyszedł po całości, a teraz dalej tylko gapy się patrzą i tylko na forum wypociny ładują, a nikt nie kupuje :)
    Dnia 2019-12-10 o godz. 10:01 ~SicilianoBoy napisał(a):
    > Ale 400% można było wyrwać, urosło z 0.01 do 0.04, sprytni przycięli, a grubas z kwita wyszedł po całości, a teraz dalej tylko gapy się patrzą i tylko na forum wypociny ładują, a nikt nie kupuje :)

Po fakcie :) "można było"
    Skoro można było po 4, to po co rynek wystawił 1 grol na sprzeda?
    Grubas nie wyszedł z kwita na pewno, bo tej ilości akcji rynek nie odkupił. Ta ilość szybowała sobie z rachunku na rachunek a przy okazji drobni coś tam uciułali. Na pewno milionów akcji jednym strzałem nie brała ulica.
  • Re: Po Mikołajkach i nic Autor: ~SicilianoBoy [5.173.120.*]
    Brała :) Na tych kilku jazdach do czterech groszy towar ożeniony w całości :) Ale czekaj na pompę dalej
    Coś tam brała jak zawsze, ale nie takie ilości ściąga z prawej ulica i to zazwycaj jednym dmuchnięciem z jednego zlecenia.
  • Re: Po Mikołajkach i nic Autor: ~SicilianoBoy [5.173.57.*]
    A ja ci mówię, ze gruby jest już bez kwita, na 100%. Ty akurat wiesz, co i ile brał :) Tu pod rozpalone nadzieje był odpal kilka razy i finito.
  • Re: Po Mikołajkach i nic Autor: ~komo [83.20.45.*]
    Zgadzam się w całości z tezą. Już dawno pisałem o przerzucaniu papiera, stąd urosło, ale bez żadnych podstaw. Ktoś zrobił jakąś wrzutę o przejęciu, ktoś inny o jakiejś budowie pod adresem spółki i co niektórzy się podjarali.
    A kiedy ten gruby akcji nakupił? Mógł zdjąć jeden grosz i dwa bo były takie strzały z zaskoczenia. Ale kto pompował do 4, żeby gruby mógł sprzedać? W ulicę nie wierzę. Za dużymi susami szło w górę a pakowania na lewo nie zauważyłem.
    Ja myślę, że Kunicki kilka razy kwitami przerzucił i dalej ma ile miał.
  • Re: Po Mikołajkach i nic Autor: ~SicilianoBoy [151.63.110.*]
    Możesz sobie nie wierzyć i widzieć duże susy, a ja ci mówię, ze papier zebrany z każdego poziomu jest już rozdany ulicy i to nie tylko tej drobnej. Jeśli jest inaczej, to gdzie masz przejęcie, gdzie mielenie, gdzie obroty. To było więcej niż sprytne zagranie, bez oczywistego podbijania i taniego pump&dump. Ale Ty myśl inaczej i czekaj kolejne lata na wyskok :)
  • Re: Po Mikołajkach i nic Autor: ~J23 [185.80.35.*]
    Czyli chyba nic z tego do Sylwestra nie będzie
[x]
VISION 0,00% 0,02 2023-05-16 11:07:51
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.