ładnie kurs ustawili na zamknięciu w piątek , cena ok. mając na uwadze wypłaconą zaliczkę na dywidendę, kluczowe pytanie co dalej zrobi nowy akcjonariusz ?
Nowy zostawi Echo na GPW, bo nie ma pieniędzy na resztę akcji. Zostawi też politykę dywidendową, bo musi zarabiać na nowej inwestycji. Kurs Echo w górę od poniedziałku.
Cena przyzwoita, choć po cichu liczyłem na 5 lub więcej. Jak zarząd zostanie i 70% dywidendy zysku i plany rozwoju się nie zmienią to można spokojnie dokupować i spokojnie trzymać przez kolejne parę lat.
teraz tylko zeby ponad 100 baniek netto zrobili w 4 kw, a jest na to szansa, bo rozliczają wyskomarżowe browary i reset a dodatkowo uwzględnią pierwszą wycenę west4, react i resi4 rent
ja też,chciałbym kupić taniej i cierpliwie czekam,może się uda,ale nienawidze obłudy,jest napisane jak byk powiadomienie o transakcji,a wy tu jakieś dziwne teksty
Dnia 2019-12-09 o godz. 09:15 ~xxx napisał(a): > ja też,chciałbym kupić taniej i cierpliwie czekam,może się uda,ale nienawidze obłudy,jest napisane jak byk powiadomienie o transakcji,a wy tu jakieś dziwne teksty
Tak, masz racje takie parszywe polactwo wychodzi........paw....
Mamy taki wpływ na cele akcji jak na pogodę świadczy o tym gg ale po co jakieś obelgi na zwykle argumenty zamiast merytorycznej dyskusji jak zwykle piekiełko
"powiadomieniem o transakcji obejmującej ustanowienie zastawu na akcjach Emitenta" -znaczy,że cena jest ustalona,akcje zabezpieczone i czekają na pieniądze