• nowe info Autor: ~rico [217.97.126.*]
    UCHWAŁA ZARZĄDU KRAJOWEGO DEPOZYTU PAPIERÓW WARTOŚCIOWYCH S.A. Z DNIA 5 grudnia 2019 R. § 1 1. Na podstawie § 2 ust. 1 i 4, § 11 ust. 5 oraz § 18 ust. 1 Regulaminu Krajowego Depozytu Papierów Wartościowych, po rozpatrzeniu wniosku spółki HYPERION S.A., Zarząd Krajowego Depozytu postanawia przyznad spółce HYPERION S.A. status uczestnika Krajowego Depozytu Papierów Wartościowych w typie EMITENT. 2. Działalnośd spółki HYPERION S.A. w typie uczestnictwa EMITENT będzie identyfikowana pod kodem instytucji 2750. § 2
  • Re: nowe info Autor: ~wancio57 [5.173.32.*]
    Co to oznacza dla posiadaczy akcji ?
    Proszę o podpowiedz

• Re: nowe info Autor: ~pret [83.21.40.*]
    Być może to nowe obowiązki firm których akcje nie są notowane na gpw, nowa regulacja która mówi że akcje nie mogą po prostu zniknąć jak się ich nie odbierze. Możliwe że to coś zupełnie innego.
  • Re: nowe info Autor: ~wancio57 [5.173.56.*]
    Wniosek z tego taki, że spółka jest zmuszona do działania dla dobra zarządu jak i dla akcjonariuszy.
    Miejmy nadzieję że zarząd, służby kontrolne i aparat państwa nie pozwolą na zniknięcie dorobku spółki.
    A my drobni nie zostaniemy oszukani.
  • Re: nowe info Autor: ~Pretyou [5.184.67.*]
    Moje pytanie czy wszyscy już odebrali papierowe akcje? Jeśli nie to ile jest na to czasu. Proszę o odpowiedz
  • Re: nowe info Autor: ~wancio57 [5.173.56.*]
    Tak długi czas minął, każdy kto był zainteresowany to odebrał odcinek zbiorowych akcji.
    Chyba że ktoś nie chciał albo miał bardzo mały pakiet akcji , niektórych może niema w kraju
    to mógł zrezygnować .
    A terminu do kiedy można odebrać nie znam.
  • Re: nowe info Autor: ~Jan [195.136.136.*]
    Mam pytanie--czy mogę w 2020 odebrać akcje i czy to wogole się to opłaca. Proszę o jakoś podpowiedz
  • Re: nowe info Autor: ~Buldozer [83.5.151.*]
    dopóki jest komu je wydać
[x]
HYPERION 3,70% 0,28 2017-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.