• A ja myślę Autor: daro50 [88.199.88.*]
    A ja myślę, że Zarząd długo milczał, ze względy na TIGA, wiedząc, że będzie wysypywał. Dlatego informacjami nie podbijał kursu, aby TIG wysypał się, a ulica, czyli min. Ja żeby w tym momencie wszedł. I tak też zrobiłem, porzuciłem TBULLA koło pół roku temu, ale tydzień temu znów się przyglądnąłem i wszedłem. Wszystko wskazuje na zmianę trędu, zwłaszcza jeśli TIG ma już nie wiele do sypania. Pozdrawiam wytrwałych
  • Re: A ja myślę Autor: ~bart [91.206.96.*]
    Kurs będzie rósł razem z pobraniami TS2, po komentarzach można wnioskować że dochodzimy już powoli do 2 mln pobrań :)
  • Re: A ja myślę Autor: ~Dandi [195.242.64.*]
    Nie nabierajcie innych na ten sheet. Tbull to najgorsza spółka gamingu. Miliony pobrań i co roku strata. Zarząd kłamie jak z nut.
  • Re: A ja myślę Autor: ~Dandi [195.242.64.*]
    Nie nabierajcie innych na ten sheet. Tbull to najgorsza spółka gamingu. Miliony pobrań i co roku strata. Zarząd kłamie jak z nut.
  • Re: A ja myślę Autor: ~QTS [188.146.42.*]
    pamietaj ze tu jest tylko 1 200 0000 sztuk acji niecalych - free float widziales jaki jest ? :)
    sa gorsze spolki z tej branzy np VIVID Games :) z Bydgoszczy ktora pozdrawiam ;P
    zupelnie sie nie zgadzam z tym co piszesz malo wiesz a duzo myslisz ze wiesz :) rób co tam uwazasz
    i tak nigdy nie zyskasz przewagi rynkowej skoro tak rudymentalnie podchodzisz do inwestycji w takich emitentow jak ten
    tanio kupic drogo sprzedac jest tu bardzo latwo zwlaszcza teraz :) wystarczy czytac obroty ( analiza wolumenu )
    pozdr600

[x]
TBULL 1,01% 4,00 2025-09-26 11:19:34
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.