Dzięki za słowa uznania, ale spójrzmy prawdzie w oczy ... Mój komentarz robi tu tylko za oprawę, prawdziwy klejnot to treść giełdowego komunikatu :-) Innymi słowy - póki jest Jaś, póty jest odlot.
Dnia 2019-12-05 o godz. 18:55 ~tygrys_myszowaty napisał(a): > Dzięki za słowa uznania, ale spójrzmy prawdzie w oczy ... > Mój komentarz robi tu tylko za oprawę, prawdziwy klejnot to treść giełdowego komunikatu :-) > Innymi słowy - póki jest Jaś, póty jest odlot.
Może Jasiek chce przed Świętami wywalić trochę cennych akcyjek by vice miał za co Święta zrobić?
Dnia 2019-12-05 o godz. 18:51 ~morelka napisał(a): > Swojak spójrz, mamy notatkę, która próbuje wznieść wydolność na 30% :)) a gdzie jest baza, tak tylko pytam :)
Ta notatka przeczy oszczerstwom że kanalizacja w firmie nie działa. Inaczej by nie zapraszali tam tak znamienitych gości !!!
Dnia 2019-12-05 o godz. 18:51 ~morelka napisał(a): > Swojak spójrz, mamy notatkę, która próbuje wznieść wydolność na 30% :)) a gdzie jest baza, tak tylko pytam :)
Po kilkakrotnym przeczytaniu notatki nie zauważyłem żadnej reakcji :)))
Dnia 2019-12-05 o godz. 18:25 ~tygrys_myszowaty napisał(a): > bo jak się SARAHMIDA dowie, to przechlapane ... > ... i w styczniu o kolejnym aneksie będzie można zapomnieć.
Niezłe te info. Dwóch bankrutów się spotkało z wykonawcą i notatkę sporządzili :))) A tak, kasę miała wielka korporacja Sarahamida skombinować.
Dnia 2019-12-05 o godz. 18:49 ~Taaa napisał(a): > Dwóch bankrutów się spotkało z wykonawcą i notatkę sporządzili :)))
Będa dzisiaj niezłe jaja. Wisielcy będą się gorączkować i trollować z nadzieją na wyjście spod lodu a nowi w kolejce do upultana brązem, z uśmiechem przyjmować będą pieguski.
niesamowity kwik troli z tygrysem na czele sledzacych na biezaco dzien i w nocy wyderzania w spolce ,trauma w Waszych glowach zaostanie do konca zycia ,czas mija a Wy nadal nie mozecie sie uwolnic z rak Jana
W nadchodzącym tygodniu kolejne raporty z komorniczych zajęć upadającego Fluidu. Tylko co on biedny terz zajmie, jak już nic nie pozostało na tym crapie? Może podkładki papierowe na sedes, albo szczotkę do przepychania latryny?