• Robimy pod siebie Autor: ~Bioliq [5.172.234.*]
    Znaczy spółka robi. 4.50 zł niby śmiech na sali ale nikt nie dotyka czegoś czego zarząd liczy się tylko z jednym akcjonariuszem. Nie chce mi się powtarzać mojego zdania nt. tej firmy. Dobrze że skrocilem się istotnie jeszcze powyżej 4.80 zł. Zamrażarkę mam w domu i jak będę chciał to złożę do niej pieniądze-nad nią mam przynajmniej kontrolę. Nawet jak jej producentem są Chiny, to mam pewność że złożone w niej środki nie zostaną właśnie tam ot tak wytransferowane.
  • Re: Robimy pod siebie Autor: ~Majster [37.47.84.*]
    A rekomendacja DM BOS?
  • Re: Robimy pod siebie Autor: ~Bioliq [31.0.120.*]
    Nie bądź naiwny. Janek siedzi na swoim polu golfowym, wybija piłeczki z driving range i pobija brązowe ze szklaneczki i uśmiecha się i do Bosia i do nas z politowaniem.
  • Re: Robimy pod siebie Autor: ~Majster [89.64.52.*]
    Przypuszczam skąd u Kolegi ten spleen. Pewnie Mikołaj nie przyniósł wymarzonego zestawu kluczy nasadowych 1/4" marki Yato...
  • Re: Robimy pod siebie Autor: ~bullfrog [178.235.190.*]
    No ja wyszedłem całkowicie po wynikach po 4,80 , tak czułem że to jedyny moment będzie , na szczęście uśredniałem sporo i na zero wyszło ale nigdy więcej w tak mało płynną spółkę nie wchodzę . Ale na pocieszenie powiem że na innych nie jest lepiej .
[x]
TOYA -0,73% 9,57 2025-11-13 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.