Nie sądzę. Tego typu biznesy działają trochę jak kula śniegowa. Jeżeli przez lata rozumiesz 1-2 lata, to OK. Zwłaszcza, jeżeli mówimy o poziomie 6 PLN.
Kiedys powiedzialbym, ze tak. Dzis nie wiem czy ruch w druga strone nie bedzie grany. Polecam tez Korbank - oceniam okolo 200% zarobku w 1-2 lata. Pozdrawiam
Cóż, szklanej kuli nie mam. Jak na dziś faktycznie cena robi się dosyć wyżyłowana, ale: - cięzko ocenić jak będzie wygladała dynamika wzrostu przychodu i zysku w kolejnych kwartałach - to jest NC, więc nawet jeżeli nie jest o uzasadnione, może być winda w górę.
Cóż, szklanej kuli nie mam. Jak na dziś faktycznie cena robi się dosyć wyżyłowana, ale: - cięzko ocenić jak będzie wygladała dynamika wzrostu przychodu i zysku w kolejnych kwartałach - to jest NC, więc nawet jeżeli nie jest o uzasadnione, może być winda w górę.
obroty są marne, ale naprawdę wygląda to tak jakby ktoś chciał skupić więcej akcji ale bez wzbudzania sensacji, dlatego robi to w długim okresie.Na razie wygląda to fajnie zobaczymy jak będzie dalej. Może niedługo jakaś ciekawa informacja o nowym kierunku działalności (może np. wejście w walkę o kredyty frankowe?)