spółka ciężko wtopiła, ale jeszcze do piachu się nie wybiera rynek widać zakłada, że już gorzej nie będzie, kto się miał wysypać PKC-em ten się wysypał nowy zarząd ma kilka miesięcy żeby się uwiarygodnić - przez co rozumiem także wysłanie wniosku do prokuratury jeżeli nic się biznesie nie zmieni, chłopaki będą musieli poszukać sobie innej roboty
Prosty chłop a dobrze pisze tych dwóch po tym co zrobili musi nowy zarząd podać do prokuratury to jest ich obowiązek proszę sobie wyobrazić ile można było skupic akcji za te 40 mil a dobrze wiedzieli złodzieje co zrobili i jaki kontakt podpisali dlatego biegiem skupowali po 4,20 by szybko wyprowadzić pieniądze ze spolki
Złodziejski skup to nie tylko głosy brzydala i spoconego. Fundusze przyczyniły się do tej decyzji. Złodziej złodzieja nie wyda. A tak się rozkładały głosy w sprawie tej złodziejskiej uchwaly :
Ok. 1,5 roku temu, jak tu zaglądałem, to była to spółka o dobrych rokowaniach. Okazuje się, że na oczach i pod bokiem KNF robią z niej dojną zmianę dymając ile się da. Wiemy kto to robi, jak to robi i tylko nadzór śpi. To tak jak z tym gazem w Szczyrku (szkoda ludzi) gaz sie ulatniał do budynku przez pewien czas i tylko kwestią czasu była ludzka tragedia. Tam zginęli Bogu ducha winni ludzie, a tu pieniądze stracą Bogu ducha winni drobni inwestorzy. SPÓŁKA SPADŁA W TYM CZASIE o 600 % !!!!!!
wg mnie jeżeli nie w przyszłym tygodniu, to do końca roku powinniśmy zapukać od dołu w 1zł tam pewnie przystanek w oczekiwaniu na rozwój sytuacji zachęcam do wysyłania do obecnego zarządu pytań, co zamierzają zrobić w sprawie narażenia spółki na straty przez poprzedników
Może tak być, ale sygnałem kupna byłoby wtedy dopiero wyjście z formacji podwójnego dna. Odradzam strategię łapania spadającego noża. Bo równie dobrze dno może się nie obronić.
przypuszczam, że gdybym temu K 48k sprzedał z 10k, część z was natychmiast uznałaby 0,8 za świetną cenę i batoniarz zostałby nakarmiony do syta zagadkowa jest natura ludzka :-/