Witam,
jak w temacie,okres 3 do 6 miesięcy nie interesuje mnie Idea bank obecnie mam w Nest banku która na dniach mi sie kończy i chciałbym przedłużyć,dzięki z góry za info.
Getin bank 2,7% do 400000zl na koncie oszczednosciowym na 4 m-ce + lokata mobilna 3% na 10000zl. Przy takiej kwocie to juz troche gimnastyka, zeby wycisnac cos wiecej...Sa promocyjne oferty na 3% w Pekao, Alior, Nestbank, getin, idea. ale to tylko kwoty 10-50tys zl. Ja zaczalem czesc wrzucac w obligacje 4 letnie bo stopy raczej nie wzrosna, inflacja raczej poskoczy a co chwile przezucac mi sie juz nie chce...
Patrze na stronę Getinu i faktycznie jest konto oszczędnościowe na 2.7% na 4 miesiące ale do 200 tys.a nie do 400tys. jak napisał -DDDDD,szkoda bo byłem zainteresowany:-(
Tak, zmienili niestety oferte. Bylo chyba 2.8% do 400tys a teraz jest 2,7% do 200. Jest jeszcze millenium na 2,7% do 100tys. Do tej kwoty mozna cos wyszukac ale poza wspomnianym millenium sa to oferty na czas ograniczony i na znacznie mniejsze kwoty dla nowych klientow. Ja mam mniejszy kapital a niestety tez koncza mi sie mozliwosci ;)