• Exodus pracownikow Autor: ~Moris [188.146.183.*]
    Widzieliście ile osób z firmy szuka pracy? Dzisiaj trafiłem na paru gości z it i innych działów jak ogłaszali w socialach ze szukają pracy. Czyżby kryzys wokół fejsa coraz większe kręgi zatacza?
  • Re: Exodus pracownikow Autor: ~Tylko_pytam [5.173.145.*]
    czy do knf, czy do firmy zgłosić ten wątek? bo zalatuje mi tanią spekulacją...
    skad to waszmosci wiesz i czemu się tak ochoczo dzielisz?

To nie żart, a za takie zabawy grożą kajdanki...keep it real!
  • Re: Exodus pracownikow Autor: ~Tylko_pytam [5.173.145.*]
    Moris :) czerwona łapka nie pomoże:)
    wadziłem już jednego jak w kajdankach prowadzili jak Amica sprzedawała fabryki, a gościu taki mądry jak ty młokosie chciał być:)

ja szarpać się z tobą nie zamierzam i oddaje to w ręce osób zawodowo się tym zajmują:)
  • Re: Exodus pracownikow Autor: ~martim [193.239.58.*]
    Ale to rpawda, kilku z nich w socialach szuka pracy, a to programiści nie sprzedawcy. Pytanie czy kilku na stu to exodus?
  • Re: Exodus pracownikow Autor: ~xxx [89.64.61.*]
    Nie mają 100 pracowników

też to zauważyłem, i jest to dosć dziwne, bez jakiś spekulacji, ale nagle kilku poszukuje pracy kiedy trwa dalej afera z fb. Może to zbieg okolicznosci, ale raczej zbiegiem była by 1 osoba a nie kilka
  • Re: Exodus pracownikow Autor: isildur1 [31.60.58.*]
    ~Tylko_pytam Szeryfik giełdy. To, że Branda opuszczają pracownicy to fakt. Nie tylko IT, ale również z marketingu. Wystarczy wejść na FB i poszukać wątków.
  • Re: Exodus pracownikow Autor: ~tp [5.173.10.*]
    Szeryf sam wymierza sprawiedliwość/to tak z definicji i logiki wynika, pewnie tobie obcję/, a ja za stary jestem cieniasie, by z takim łbem spod warszawy lub innego małego miasteczka się szarpać...zostawiam to służbom, na które płacę nie małe podatki ....
    Pewnie twa wyobraźnia nie ogarnia, że ktoś fb może nie mieć?

A linku jak nie było tak nie ma wiec zgłoszę do prezesa z prośbą o wyjaśnienia marny spekulancie:)
  • Re: Exodus pracownikow Autor: ~eee [89.64.59.*]
    ok boomer
  • Re: Exodus pracownikow Autor: isildur1 [31.60.58.*]
    Łeb, marny spekulant. Oho, ale pociski zaserwowałeś. Btw. Jeżeli z miasteczka, to po co dodawać, że z małego? Mistrzu logiki... i pleonazmów. Nie chce mi się jęzora na ciebie strzępić, bo po tych wypocinach widzę, że mam do czynienia jedynie ze smutnym kolesiem, którego celem jest straszenie ludzi na forum. Jest takie określenie - kozak w necie... Resztę doszukasz, chyba że Googla też nie masz, jestem w stanie to sobie wyobrazić xD Spiesz z donoszeniem, trzymaj się tam ciepło. Eot.
  • Re: Exodus pracownikow Autor: ~hehe [95.160.42.*]
    tak zostawmy to służbie zdrowia
[x]
BRAND24 -1,16% 51,20 2025-10-14 09:48:53
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.