cena Vampire 69.90zł. debiut 04.grudnia, do niedzieli 08 grudnia będzie między 270 a 300 recenzji co daje jakieś 25.000 sprzedanych kopii czy to mało cz.....
10k sprzedanych sztuk w pierwszym tygodniu i 50k sprzedanych w rok od premiery. 250 recenzji nie przenosi się na 25k sprzedanych sztuk. To jest Indie game nadal. Także szacunki zawyżone mocno. Wishlista się zbiera, ludzie zaczynają opowiadać o grze, ale ledwo dzisiaj się kończy steam sale, więc nie ma szans na ogromną sprzedaż, bo ludzie wydają na steamie najwięcej na wyprzedażach.
A jakie to bedzie miało odniesienie w kursie - zadne. Czy 16 grudnia czy za pół roku to żaden impuls, moim zdaniem. Jedynie naganiacze będą wypisywac dyrdymały o wystrzałach zeby urwac 10gr na akcji a to co najwyżej bedzie jakiś kapiszon takie jest moje zdanie. Uprzedzam pytanie:nie jestem zadowolony że jestem ubrany ze srednią1,2
Tu bym się nie zgodził że około 300 opinii nie daje 25 000 sprzedanych kopii Jak to się ma do Serial Cleaner gdzie opinii jest 1083 a Steam charts pokazuje sprzedaż 200.000-500.000 według mojego przelicznika powinno pokazywać 50.000-100.000 link
jestem blisko ,moje przewidywania prawie w dychę 10 grudnia społeczność 4.435 jedenastego vampire wskoczy na 4 str. oczekiwanych a opinii do niedzieli wieczór ok. 300
kolejne trafienie 15 grudzień godz 18 prognozowałem ilość opinii 250-300 dzień się jeszcze nie skończył a opinii jest 254 jeszcze przed swiętami prezes ogłosi sukces ponad 30000 sprzedanych kopii ,i wymsknie mu się coś na przyszłość. a teraz moje prognozy co do kursu , do końca pierwszego kwartału cena akcji będzie między 2,20 a 2,50
Nie sztuką jest bazgrać coś po fakcie , moje przewidywania sprawdziły się prawie w 100-tu procentach Sukces tej gry (jak na taki budżet ,oraz kapitalizację spółki ) aż korci do pochwalenia się przed akcjonariatem. ( prezes nie powstrzyma się i ogłosi sukces i przybliżoną sprzedaż ). a ja odezwę się pod koniec pierwszego kwartału moje prognozy, kurs między 2,20 a 2,50
co prawda nie ma jeszcze końca kwartału ale moje prognozy zaczynają się realizować w 90% śledząc moje wpisy zauważcie że ja nigdy nie piszę po fakcie , jak kilku innych mądrali
Dnia 2019-12-15 o godz. 19:40 ~maxpein napisał(a): > Nie sztuką jest bazgrać coś po fakcie , moje przewidywania sprawdziły się prawie w 100-tu procentach > Sukces tej gry (jak na taki budżet ,oraz kapitalizację spółki ) aż korci do pochwalenia się przed akcjonariatem. > ( prezes nie powstrzyma się i ogłosi sukces i przybliżoną sprzedaż ). a ja odezwę się pod koniec pierwszego kwartału > moje prognozy, kurs między 2,20 a 2,50
Chyba wróżby, tu 2zł to za dużo. O dokłądaja z prawej czyli zjazd.
Co prawda nie ma jeszcze trzeciego kwartału , ale to nie zmienia faktu że cena akcji będzie w okolicach których zapowiadałem , czyli kolejne trafienie . Trzymając się mojej zasady , napisz co będzie a nie co było , powiem wam że za kilka tygodni pojawi się info o zwiększeniu zaangażowania powyżej pięciu procent . Nawiązując do postu Pana (Pani) bond czy warto było kupić wtedy 100k ?
Giełda dlatego jest emocjonująca , bo przyciąga bardzo różne persona , gdyby wszyscy trzymali akcje notowania były by zawieszone. Każdego interesuje coś innego ,ja nie doradzam co robić próbuję tylko przewidzieć ruchy kursu po dogłębnej analizie , jeszcze się odezwę .
Trafione :-) jest zmiana ponad 5%, myślałem o kilku tygodniach jest kilkanaście dni , a kto kupił ? niedługo się okaże . Będziecie zaskoczeni .Patrząc w przyszłość .Co do emisji akcji na pewno będzie i sprzeda się co do sztuki .Po co ta emisja , jeszcze się odezwę i jako jedyny przed a nie po fakcie .