konkursy bez nagrody są takie sobie delikatnie mówiąc . jeśli ktoś trafi dokładnie w dołek , podsumujmy konkurs np 2 kwietnia bo jednak data jest ważna to ja stawiam obiad i popitkę w bristolu na krakowskim przedmieściu . może być w innym przybytku podobnej klasy byle w Wawie.
Kiedy Ranne Wstają zorze....my.ślicie ze czapeczkowcy w kościele sciągają czapki? Nie chce mi się komentować tej sytucaji - tu zadnej merytoryki nie będzie - los ślepy i tyle - też oddałem dziś połowę bo już miałem dość - dokupiłem CFG bo tam 12 już nie zaliczy.
Bo to słabsza spółka która nie ma Realpoliriks2 w produkcji. Ale kiedyś może się wyrobią. Mieli dobre wyniki w ostatnich latach jako producenci gier na sr.jfony. Może uda im się coś dobrego zrobić na PC. Dlatego mam tą spółkę na oku bo gdy zarobie pół miliona na juju to muszę gdzieś wejść.
tak się wzbudza strach, a nawet panikę u niektórych w przyszłym tygodniu zobaczymy jak sie wzbudza euforie i chciwość ..:) :) przy tak rozchwianych emocjach wystarczy jedno ciekaw info jako pretekst wolumen dzienny historyczny od 18.12.2018 .. wolumen tygodniowy powinien osiągnąć ponad 100 tys, nie tak jak przewidywałem 50 ponieważ juz jest 45 tys