Czas najwyższy. Włącznie z prezesem trzeba przebadać, gdyż to jakaś patologia się zrobiła. Nic innego nie podadzą niż jakieś walne, na które nie którzy nie potrafią dojechać. :)))
Dnia 2020-01-06 o godz. 11:12 (usunięty) napisał(a): > (wiadomość usunięta przez moderatora)
boli ,was prawda ! oj boli ,,,, ........i dlatego kasujecie ''niewygodne '' komentarze - stara dobra ekipa :-)))) typowe zachowanie pachołków nażelowanego knura , zaleca się szczególną ostrożność ! ! !
.....pozdrawiam,Fotto.
nieładnie się zachowujesz , ! oj nieładnie ! to jest mój nick i to JA jestem prawdziwy ! za pomówienia i kłamstwa ,zrobię ci ........kolo pióra , uważaj ! ! ! pozdrawiam , Fotto.
Dnia 2020-01-06 o godz. 21:59 ~Fotto napisał(a): > nieładnie się zachowujesz , ! oj nieładnie ! > to jest mój nick i to JA jestem prawdziwy ! > za pomówienia i kłamstwa ,zrobię ci ........kolo pióra , uważaj ! ! ! > pozdrawiam , Fotto.
Dnia 2020-01-07 o godz. 08:55 ~Fotto napisał(a): > Dnia 2020-01-07 o godz. 00:58 ~Wolf napisał(a): > > Jak przegłosują to może się nie otworzyć i dopiero o 15.00 > > hossa zaliczona , teraz może spadać , > tak sądzę .
213.238.92.*] ten znów nagania na spadki podszywacz zapamiętajcie te IP 213.238.92.*
Ja Fotto mówię że wzrosty zapewne będą dalej ? i to moim zdaniem jeszcze spore.
dopóki drobnica będzie grała po kilka tysięcy zł na dziennie, to dalej spółka śmiesznie wygląda na tle obrotów w innych spółkach. Brak kasy, to brak obrotów i do tego dziwny Prezes, stojący za akcjonariatem z Rosji......