• SensorTower Autor: ~Japan [37.47.49.*]
    Bez większych rewelacji za listopad.
  • Re: SensorTower Autor: ~TS2 [217.99.79.*]
    Przecież dane za listopad jeszcze nie przeszły, cały czas pokazuje poprzedni miesiąc...
  • Re: SensorTower Autor: ~Japan [37.47.49.*]
    A co tam jest napisane,november?Czy mi się już bańka zagotowała?
    Nie zagotowała, pisze november ale nie jest to jeszcze listopad. Nie wiem dlaczego ale zawsze najpierw wskakuje im miesiąc a dane ładują się potem, można to łatwo zweryfikować patrząc na pobrania gier itd. Trzeba jeszcze pare h poczekać
    Dzięki
  • Re: SensorTower Autor: ~Mojżesz [31.0.41.*]
    Jest bardzo słabo. 1mln pobrań TS2 i tylko poniżej 5 tyś $. Nie umieją zarabiać. W poniedziałek lecimy dalej w dół.
    Kasy z tej inwestycji raczej nie odzyskamy
    Hmmm chciałbym zauważyć dwie rzeczy:
    1) Cały czas były narzekania że TS2 sie pobiera, gdy w końcu zaczął się pobierać są narzekania że nie zarabia (pomijając fakt że nie wiemy ile kasy zarabia z reklam, jeśli retencja będzie lepsza niż w TS2 może się okazać że zarabia np. tyle samo lub więcej).
    2) Ilość pobrań na sensortower sugeruje że znów mamy około 7 mln pobrań w tym miesiącu. Rok temu przy kursie ponad 2 razy wyższym nie byłoby to problemem, a gdy mamy kurs 2 x niżej to jest już to słaby wynik?
  • Re: SensorTower Autor: ~Takiktos [83.26.205.*]
    A co za różnica? Ta spółka już dawno nie jest spółka do inwestowania tylko smieciem na którym czeka się na jakiś spekulacyjny wystrzal lub topi kase
  • Re: SensorTower Autor: ~Mojżesz [31.0.41.*]
    Naprawdę trudno już dłużej bronić tej spółki i jej zarządu. Najdroższy jej hit pobiera się 1 mln razy i nie zarobi nawet 5$? Na co oni wydali 4 mln? Przecież za te pieniądze mogli stworzyć 10 gier które zsumowane zarobiłyby więcej. Prawie każda z ich innych nieistotnych gierek zarabia tyle co ten hicior za tyle milionów. Nie liczyłem co prawda na to co obiecywali, ale myślałem że chociaż dogoni TS, a tu wyszedł mega drogi gniot. A zarząd odezwie się raz na pół roku, coś naobiecuje, naklamie i znika na kolejne pół roku. To jest zarząd? To jest popierdółka, nie zarząd. Zero wiarygodności. I jeszcze pozwalają żeby jakieś Tigi-srigi tak rozgrywały spółkę, mając w d... prawdziwych akcjonariuszy. Chyba że sami w tym uczestniczą, wtedy są jeszcze gorsi niż myślę. Żenada panowie, śmieć nie spółka giełdowa. Jutro się znowu skracam.
  • Re: SensorTower Autor: ~borewicz [89.75.157.*]
    Mojżesz, dobre pytanie zadałeś "na co oni wydali te 4 mln". Z tym ,że pytanie jest pytaniem retorycznym. Powoli chyba zaczynam rozumieć model biznesu Tbulla oparty głównie na wielommilionowych dotacjach. Może satelity im wyjdą skoro na grach się nie znają ?
  • Re: SensorTower Autor: ~bart [91.206.96.*]
    To wyrzucajcie z rana PKC i po problemie. TS1 też początkowo mniej zarabiał najważniejsze że jest stały przypływ graczy i produkcja zaczęła się pobierać i zarabiać, to dopiero pierwszy miesiąc.
  • Re: SensorTower Autor: ~Dandi [31.0.35.*]
    No tak :):):) TS2 "się pobiera" i tu przypomnę fijałkowskiego: za 0,5$ (!)
    Przypomnę, że Tbull ma też i inne hity, które odgrzeje cudowny ich multiplayer!
[x]
TBULL 3,00% 4,12 2025-09-29 15:25:33
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.