Quercus mu nie odda po takiej cenie tak sądzę . Ostatnio przecież nie dogadali się w sprawie wysokości dywidendy to teraz może być rewanż . Swoje zrobi też podniesienie rekomendacji BM bo nie wyobrażam sobie , żeby po takich wynikach nie uległa ona zwiększeniu . Oczywiście to tylko moje zdanie , więc nie należy się kierować tym postem podejmując decyzje inwestycyjne . Pozdrawiam !
Sądzę , że gdyby Główny Akcjonariusz chciał wycofać spółkę to zrobiłby to już wcześniej kiedy spółka latała po 8 zeta albo jeszcze wcześniej jak chodziła po 6 zeta . Widocznie nie jest zainteresowany wycofaniem i słusznie bo przecież prawie cała spółka i tak należy do niego . Również to tylko moje zdanie i nie mam monopolu na prawdę . Pozdrawiam !
Wydaje się, że co niektórzy chcą zniechęcić do spółki, pisząc o wezwaniu. O ryzyku inwestowania w tą spółkę, można by mówić, gdyby, główny udziałowiec miał przynajmniej 90 %. Obecnie, robiąc tutaj wezwanie, musieliby zaproponować sporo atrakcyjniejszą cenę od obecnej, w przeciwnym wypadku mało kto odpowie.
Główny Akcjonariusz o ile mnie pamięć nie myli cały czas miał pakiet ponad 75% akcji od debiutu . Jeśli zaproponowałby cenę 30 zeta to ja nie mam nic przeciwko temu . Na razie to jednak są tylko marzenia . Ja trzymam i ani mi w głowie sprzedaż akcji po takiej cenie jak obecne notowania . Moja to tylko opinia jest .