• W uśpieniu... Autor: ~Goldi [95.160.37.*]
    Cln przygotowany do odpalenia rakiety , tak wygląda na wykresie tyg. Potrzeba jakiegoś infa jako zapłonu, mogliby już coś powiedzieć o 3 fazie aby rok zakończyć powyżej 50ki
  • Re: W uśpieniu... Autor: pkc [159.100.104.*]
    Bandy coraz węższe
  • Re: W uśpieniu... Autor: ~goldi [95.160.37.*]
    MACD dał wstępny sygnał na kupno, RSI w strefie neutralnej o wartości 56 więc ma gdzie rosnąc, Parabolic SAR od dwóch tygodni zmienił kierunek na rosnący, patrząc historycznie na cln to zmiana kierunku tego wskaźnika powodowała spore wzrosty, oby było tak i tym razem...
  • Re: W uśpieniu... Autor: ~VVV [31.0.37.*]
    Hehe leszczyki już nie wytrzymują z podniety. Dzielenie skóry na niedźwiedziu odc. 2137
  • Re: W uśpieniu... Autor: ~Goldi [95.160.37.*]
    Patrzcie państwo jaki rekin giełdowy co troluje na forach
  • Re: W uśpieniu... Autor: ~Smiech [5.173.64.*]
    Rekin taki co obraca gora 40k zł i czuje ze cos znaczy
  • Re: W uśpieniu... Autor: ~xyz [217.99.50.*]
    Dajcie spokój.
    To zwykły troll, co to matce podbiera kasę z renty aby doładować
    kartę smartfona. 40k, to ten typek, w życiu na oczy nie widział.
    Cała jego radość w życiu, to naśmiewać się z innych.
    Z takimi nie należy wchodzić w dyskusję.
  • Re: W uśpieniu... Autor: ~Goldi [37.30.32.*]
    Coraz bliżej rozstrzygnięcia od strony technicznej
  • Re: W uśpieniu... Autor: ~Mily [5.173.253.*]
    To jeszcze nic. Lupie mnie w kościach, a to pewnik że info przed Mikołajem. Ok będzie tu rajd. Kości nigdy nie kłamią. Szykujcie się
  • Re: W uśpieniu... Autor: ~lol [95.49.73.*]
    Nie będzie żadnego rajdu, wszyscy doskonale wiedzą, że II faza zakończy się sukcesem.
    Będzie wzrost o 3-5% i nic więcej, a nawet potem spodziewałbym się spadku, bo mocno już jest nagrzane tutaj
  • Re: W uśpieniu... Autor: ~Wazne [5.173.40.*]
    Co jest niby nagrzane???? Kurs jest niewiele wyzszy niz 2 lata temu!
    A by fundy mogly zainwestowac to musi byc oficjalne info, nie kazdy uprawia hazard i gra ruletka jak ty...
  • Re: W uśpieniu... Autor: ~Goldi [95.160.37.*]
    Przecież fundy siedzą po kokarde..
    I nie moga juz zwiekszac pozycji ani nowe wchodzic?
  • Re: W uśpieniu... Autor: ~Miły [5.173.233.*]
    Wszystko możliwe. Mogą sprzedać fakt. Mogą wejść inne. Obecne mogą redukować lub powiększać pozycję. Natomiast zakończenie 2 fazy przybliża nas do umowy której szacunki mówią o ok 0.8 mld PLN. Przyznać należy że taki skokowy wzrost wartości kapitalizacji o ok 40 % nie może znajdować się w cenie w całości. A jak.sie pomyśli że kolejne projekty w drodze to firma może być wyceniana np. na 10krotnosc tego jednego milestona i tak ja to widzę w wariancie oczywiście optymistycznym, którego podstawa leży w info o pozytywnym zakończeniu 2 fazy. Pamiętajcie że moje kości rzadko się mylą. Ten tydzień może być z prezentem. Wszak w piątek Mikołaj
  • Re: W uśpieniu... Autor: tobik69 [77.254.39.*]
    Też tak tak myślę jak kolega.
    Spojrzałem w excela i wyszło, że pierwszy pakiet kupiłem w maju 2017:
    1416 akcji, 48473 kwota, 34,23 cena
    (brałem co prawda tydzień wcześniej po 32, ale zrobiłem głupie kółko, zresztą ostatnie i pierwsze na CLN)
    Dwa i pół roku zbierania co miesiąc, trochę wysiłku mnie to kosztowało, nie powiem.
    Teraz poczekać do końca II fazy (przy tak dużym % szansy) i umowy to już będzie tylko nagroda i deser.
    Może mi się jeszcze uda kupić ostatni raz mały pakiecik z 4 z przodu.....

pozdrawiam LT inwestorów

• Re: W uśpieniu... Autor: ~lol [95.49.79.*]
    Kurs taki sam jak 2 latat temu? To chyba cyferki Ci się pomyliły, kochany.

Powtarzam, wykres jest nagrzany i to widać, emocje buzują, bo wszyscy czekają na to słynne INFO.
    Owszem, będzie - a po nim krótki podskok i możliwe, że realizacja zysków przez fundusze korzystające z dużych obrotów.
    Prawdziwy ruch dopiero po ewentualnym podpisaniu umowy (myślę, że ok. +15%).
  • Re: W uśpieniu... Autor: ~lol [95.49.79.*]
    Leszczenie bredzącej o trzech cyfrach i tym podobnym wyszczałom sugeruję zobaczyć na wskaźnik C/Z, wynoszący 120 (przyjmuje się, że spółka właściwie wyceniona ma ten wskaźnik w okolicach 10).
    O nagrzaniu świadczy też to, że mimo bardzo slabych wyników kurs nie drgnął. Wszyscy czekają...
  • Re: W uśpieniu... Autor: ~inwestor [217.99.26.*]
    A co myślisz o spółce z WIG20 CD Projekt, gdzie c/z wynosi 230?
    C/Z < 10 ???? To dobry zart. To proponuje idz stad na kghm I inne spolki skarbu panstwa ktore sa tak swietnie zarzadzane i sie tak dynamicznie rozwijaja. Po co tu zagladasz czlowieku ktory nawet nie rozumie tej branzy czy tez samej gieldy?
  • Re: W uśpieniu... Autor: ~lol [79.185.62.*]
    Ochłoń złotko, potem możemy pogadać. I naucz się kultury.
    Swoich brakow wiedzy nie tlumacz sobie moim brakiem kultury. Co do kursu to pisalem z pamieci, kurs wynosil 40 zl na przelomie marca i kwietnia 2017, co zmienia ten jeden miesiac? Skoro mnie poprawiasz to trzeba bylo podac miesiac, a nie mowic ze tak nie bylo.
    Co do spolki jestem bardzo spokojny, jedyne co to irytuje mnie ludzie ktorzy rozpowszechniaja nieprawde, duzo w tym kraju, przedstawicielstwo siedzi w parlamencie. A dobrze ci radze ze co do c/z to sobie po prostu doczytaj
  • Re: W uśpieniu... Autor: ~lol [79.185.62.*]
    P.S.

Nie. W maju '17 kurs nie wynosił 40 zł, ani nawet 35 zł.
    W maju 2017 kurs wynosil 40zl miszczu cyferek. Emocje nie buzuja i kurs nie jest nagrzany, skoro twierdzisz ze po krotkim podskoku realizujesz zyski( pewnie w wysokosci max paru k) to gratuluje...tu jest sporo inwestorow co zainwestowalo rownowartosc mieszkania w duzym miescie i nie podnieca sie ruchem -/+ 20% tylko wychodzi po paru latach majac zwrot na kilka mieszkan. A fundusz ktory w przewienstwie do ciebie oporcz c/z potrafi cos wiecej przeczytac i majac te wszystkie perspektywy na njablizsze kilkanascie miesiecy nie wyjdzie, nawet ten najglupszy
  • Re: W uśpieniu... Autor: tobik69 [78.9.188.*]
    Spojrzałem w excela i wyszło, że pierwszy pakiet kupiłem w maju 2017:
    1416 akcji, 48473 kwota, 34,23 cena

Przecież napisałem jak powyżej.
    Prowadzę tabelkę excela od prawie 3 lat.
    Zapisuję każdą transakację.

Mogę poszukać zlecenia zakupu w domu wieczorem.
    Pisze jak byk: 34,23 PLN
    Tobik69, pomylilem miesiace, bo pisalem z glowy, nie sprawdzajac wykresu.
    wg mnie...wykres nadal w trójkącie, spadkowa E w trakcie, zasięg 41...
    spadek przyspieszył, 40 w zasięgu..niżej to już brzydko będzie wyglądac
[x]
CLNPHARMA -0,48% 20,90 2026-04-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.