• wyczekiwanie Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    stan wyczekiwania .. obrót umarł :) :) raport pewnie o godzinie 23,59 wiec solidny ruch w którąś stronę zapowiada się na poniedziałek chyba że "bejsbolowe czapeczki" nas zaskoczą i w trakcie sesji wrzucą raport co tu chyba nigdy się nie zdarzyło o ile się nie mylę
  • Re: wyczekiwanie Autor: ~Abhorsen [31.0.65.*]
    Oboje wiemy że może być super raport i -10 jak nasz sypacz czeka na odbiorców.... Tutaj by się szklana kula teraz przydała
  • Re: wyczekiwanie Autor: ~MIS [37.47.47.*]
    Witam
    Nie ma czym sie jarac tak naprawde, dopiero skokowa ilosc kasy powinna byc w rocznym, mysle ze raport bedzie neutralny w podobnych wartosciach jak poprzedni. 2 liniee z technicznego pkt widzenia opisalem w temacie nizej, czy zaskocza nas? poki co nie widze takiej opcji by to ruszylo ponad 20, mimo ze niewiele trzeba
  • Re: wyczekiwanie Autor: ~Dandi [195.242.64.*]
    na cud, aż chłopcy od kilkudziesięciu milionów złotych zasygnują raport, jakby wielką nam łachę robili
  • Re: wyczekiwanie Autor: ~Minifund [37.47.75.*]
    Czapeczkowcy. W co ja wlazłem....
  • Re: wyczekiwanie Autor: ~Gracz [83.29.71.*]
    Raport raportem, ale mnie bardzo interesuje sensortower za listopad. Zastanawia mnie ilość premium samochodów w multiplayerze TS2... Grał ktoś z kolegów może? Jakieś przemyślenia co do gry?
  • Re: wyczekiwanie Autor: ~Dandi [195.242.64.*]
    A jakie przemyślenia co do kursu?
    Skoro TS2 zaczyna mieć branie i się monetyzuje zgodnie z założeniami, to zarząd juz dawno ma te dane!
    A dlaczego zarząd nie broni kursu?
    - bo chłopaki od samego początku tym kursem manipulują
  • Re: wyczekiwanie Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    Dnia 2019-11-29 o godz. 12:22 ~Dandi napisał(a):

> > A dlaczego zarząd nie broni kursu?
    > > - bo chłopaki od samego początku tym kursem manipulują

co ma wspólnego zarząd z "bronieniem kursu" pomyliłeś chyba role ..

• Re: wyczekiwanie Autor: ~Dandi [31.0.33.*]
    No proszę cię analityku od 7-miu boleści...
    Widzą przecież, co się od 3 lat dzieje, a przez brak raportu w terminie Tbull był już zawieszony, bo latawce i tego dopilnować nie potrafili
  • Re: wyczekiwanie Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    nadal nie rozumiem co ma wspólnego zarząd z bronieniem kursu ..jak zwykle żale nad sobą bez konkretnej odpowiedzi :) :)
[x]
TBULL 0,67% 3,02 2026-03-09 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.