• Jest jedna święta zasada Autor: ~Znany [176.122.240.*]
    kredyty zaciąga się w walucie w której się zarabia lub obraca w rozliczeniach firm
    ja brałem w zetach wielbiciele kredytów frankowych przy każdej okazji a działo się to dekadę lub więcej wstecz określali mnie debilem ekonomicznym , ja swój już dawno spłaciłem a oprocentowanie ostatnio miałem 2,68 % (mieszkaniowy) a dla moich oponentów mam tylko jeden przekaz teraz = ŻYCZĘ DOBREGO SAMOPOCZUCIA , a przy okazji może cos zarobię na AUXILIA
  • Re: Jest jedna święta zasada Autor: ~henk70 [188.146.231.*]
    Dokładnie
  • Re: Jest jedna święta zasada Autor: ~Investor [31.0.45.*]
    Dokładnie !
  • Re: Jest jedna święta zasada Autor: ~antykominiarz [78.8.119.*]
    ..święta prawda...mnie też wtedy wyśmiewali ,że nie potrafię liczyć,że nie korzystam z takiej okazji..a teraz debile żądają pomocy...lamentują. Zlicytować ich posiadłości-żadne jpomocy od państwa !!!..czyli podatników...!!!kto im pomoże niech zapomni o moich i moich głosach wyborczych !
  • Re: Jest jedna święta zasada Autor: ~prosty_chlop [176.221.120.*]
    chłopaki nie unoście się
    co do zasady, macie oczywiście rację, ale nie jesteśmy tu po to, żeby walczyć o sprawiedliwość, tylko żeby zarabiać kesz
    a TSUE i SN mówią właśnie coś przeciwnego - ostrożność i odpowiedzialność jest dla frajerów, a cwaniaki wybierają spekulacje na walucie, a w razie wtopy idą na demonstracje, późnej do sądów i kancelarii i wszystko wskazuje że wygrają
    warto żebyśmy i my - poprzez auxilię, coś z tego mieli - na tym bym się skupiał
  • Jak mawiał klasyk Autor: ~Znany [176.122.240.*]
    ... jestem za a nawet przeciw :-)
  • Re: Jest jedna święta zasada Autor: ~Tom1 [37.248.214.*]
    Jak spadnie w ty roku Auxilia poniżej 5 zł , domagam się od Państwa pomocy .Mam jedną spółkę co wywalili ją z giełdy , także oczekuje zwrot poniesionych kosztów :) A tak na serio , wiedziały gały co brały .
  • A druga prawda jest taka Autor: ~Znany [176.122.240.*]
    ... że banki potrafią dymać .........................................
    patrz: Mistrz L. Cz.
    a taki był ładny - amerykański ........................... jak mawiał inny klasyk
[x]
AUXILIA 3,27% 1,58 2025-10-09 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.