• Słoń Autor: ~Greg [93.105.177.*]
    Wystarczyło odłożyć budowę kolejnej fabryki.
  • Re: Słoń Autor: ~Spekulant [52.56.124.*]
    Tak mocnej sesji jak wczoraj dawno nie było, oby popyt dziś pokazał że to nie tylko odbicie ale chęć zmiany trendu w długim terminie
  • Re: Słoń Autor: ~Greg [93.105.177.*]
    Jeśli obroty się utrzymają wejdziemy w fazę wzrostu. Cały zespół się skupi na rentowności, co się przełoży na zysk. Będzie na spłatę kredytu, przy odrobinie szczęścia popartą ciężką pracą morze w przyszłym roku będzie dywidenda. Parę tysięcy zebrałem. Trzymam do 50 zł.
    Dami, PPP i inni ze starej wiary gdzie jesteście?
    Kwaśny jak tam u ciebie z wykresami?
  • Re: Słoń Autor: ~Bałtycki [91.244.190.*]
    morze, morze...
  • Re: Słoń Autor: ~Buffet [77.113.97.*]
    Morze jest głębokie i szerokie a czasami płytkie i wąskie hehe
  • Re: Słoń Autor: ~Greg [93.105.177.*]
    W maju 50 zł jak nic, pod koniec przyszłego roku 65 zł.
  • Re: Słoń Autor: ~Bałtycki [91.244.190.*]
    Morze, morze...
  • Re: Słoń Autor: ~HiperBessaMCI [188.146.156.*]
    Wpierw przebijmy 32
  • Re: Słoń Autor: ~dami [5.184.232.*]
    Greg, Myślę że kurs Forte nie odbiegnie jednak za daleko od hipotezy prawa gr. I żaden owczy pęd nie bardzo to zmieni stąd między innymi mnie tu nie ma.
    Siedzę na Novicie bo wspomniana teoria tam mnie wyrzuciła i czekam na eksplozję po raporcie rocznym. jeśli wraz z tym raportem wylecę w powietrze to zamknę swoje aktywa na giełdzie
    pozdrowienia dla Fortowców
  • Re: Słoń Autor: ~HiperBessaMCI [37.30.1.*]
    I nie przebiło na stałe 32 ale luka dotknięta więc zrealizowałem piękny zysk, liczę teraz na ładną korektę
  • Re: Słoń Autor: ~Greg [5.173.195.*]
    Stało się 32 zł przebite, czas na pułap 35 zł. Fabryka idzie w dobrym kierunku. Robotyka i działanie w kierunku obniżki rachunku za energię pozwoli wypracować większy zysk. Gospodarka Niemiec ma się lepiej, gdyby jeszcze Indie tchnęły optymizmem, to będzie wspaniale.
  • Re: Słoń Autor: ~Solejuk [217.70.49.*]
    Najpierw trzeba przebić okolice 33 zł (szczyty z lipca 2019 r .)
  • Re: Słoń Autor: ~Greg [5.173.178.*]
    Dzisiejszy dzień na GPW nie sprzyja WIGI na minusie, chyba dzisiaj nie obronimy 32 zł.
[x]
FORTE 0,38% 26,10 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.