do końca roku dostaniesz po 30 gr obiecuję ci to INC albo VTI chcieli sobie wycenę ARI podkrecić na koniec roku, żeby księgi ładnie wyglądały więc panowie, nie ma nic za darmo, jak chcecie żeby rok się zamknął powyżej 30 gr to będziecie musieli się trochę wysilić
Dnia 2019-12-16 o godz. 14:16 ~ARI-inwestor napisał(a): > Ja to was nie rozumiem jak mozna sprzedać po wyższej cenie to chyba lepiej dla was, więc nie rozumiem po co blokujecie kurs przed wzrostami?
ty, poczytaj siebie może najpierw co to za bzdury kupuj, nikt nie broni co ci blokuje kurs? akcje za parę tysi pln ? jakby tam stała cały pakiet gawryszaka to bym zrozumiał, ale tam stoi kilka akcji i nie macie siły tego zebrać?! to trudno, będziecie mieli w księgach ARI po 0,3 a nie po 0,8
Ja nie jestem ksiegowym tylko zwykłym drobnym inwestorem, który pragnie zyskać kilkaset złotych na tej śmieci wartej spółce, więc nie rozumiem was skoro wy też na tym zyskacie to po co utrudniacie mi robote jakoś nikt z was nie pędzi żeby kupować te akcje tej spółki. Ja chce zyskać wy też zyskacie to w czym problem?
Dnia 2019-12-16 o godz. 18:36 ~ARI-inwestor napisał(a): > Chyba że chcecie tu kisić latami albo sprzedać za marne nie kilkanascie nie kilkadziesiąt a pare groszy?
kurs wyznaczają siły popytu i podaży podaż się pojawiła, popytu dalej brak, więc będzie niżej, a jak chcesz chciejstwem wpłynąć na kurs, to chyba minąłeś się z powołaniem myślałeś że jak się podaż całkowicie cofnie to kurs sam sobie powędruje na 2 zł i ty tam sprzedaż? komu niby? skąd ty się wziąłeś? wracamy na 20 gr.....no chyba że pojawi się prawdziwy popyt, ale skąd, skoro sam uznałeś że to śmieciowa spółka i tu się z tobą zgadzam
Zgadzam sie z tobą że kurs wyznaczaja sily popytu i podazy, ale powiedz czy jezeli kurs bedzie powyzej 1zł lub jak powiedziales 2zł to nie sprzedasz sobie wiekszej ilosci po przypuscmy 0,50zł, a nikt nie pogania na sprzedaż to po co panikować? Jakby wszyscy inwestorzy mysleli tak jak ty to nikt by nie kupował i nikt by nie sprzedawał. Dla mnie moze byc i 0,01zł mam pare groszy tutaj moge stracić. Jak jest duzo podazy to kto ci sie podstawi do kupna jak na kupnie pusty arkusz prawie? Faktem jest ze podaz nie jest stosunkowo duza ale w porownaniu do popytu przewaga jest ogromna.