...w karnecie na kupnie dzisiaj 10 000 x 1,0700 to warto kupować Dzisiaj kupowałem i sprzedawałem też a Opinia niech swoje opinie dalej wypisuje --------------------------------------------------------------- działają na moje posuniecia jak ,,woda na młyn ,,
Te 10000 to spokojnie, to pewnie pani Ofka i Sirra przewalaja z wora do wora. Za dużo tego lata po 10k, a raport z 14 listopada to potwierdził, zmiana bardzo duża posiadania. Część poszła w rynek lub pod próg.
Niemniej i tak zleca się tu jak psy, bo będzie jeszcze grubo.
Dzisiaj już kupiłem 3 500 sztuk dalsze kupno czeka niżej ------------------------------------------------- Jutro w piątek zamkniecie będzie -oczywiście moim zdaniem na poziomie 1.2000 lub mogą pociągnąć mocniej na 1.300-1.5000 wystarczy jedno lub dwa zlecenia na kupnie po 10 000 !
Moim zdaniem ukryte kupno na poziomie 1.1000 --------------------------------------------------------------------- wybicie lada dzień obstawiam ,że to będzie już jutro A do rajdu św Mikołaja blisko ......
Leszczu wystaw na Kupnie tak z 5-10 k po 1,0 i zobaczysz, ze zasypia. Tu trwa szukanie leszczy na ubranka na zimę na coraz nizszych poziomach.
Albo się z tym pogodzić z albo nie.
I 6 k o 1420 zasypało na 1,11 :)
Bankomat na nju smiec
Śmieć podzieli los Lauren Peso i Acrebit powiązanych spolek z tymi...trudno ich określić bez obrażania haha