Ataku troli ciąg dalszy. Szarpać z prawej bo na lewo sypią tylko niecierpliwi albo potrzebujący kasę spekulanci skaczacy ze spółki na spółkę. A takich coraz mniej. A po walnym będzie o takie osoby już bardzo ciężko. Chyba że na wyższym poziomie. Ciekawe gdzie spółka będzie za rok. Jeśli 1.5 to w rok 100% to dla mnie wystarczający zwrot.
Szarpać z prawej? Buhahahahhahahaha jak tu codziennie duże ilości na lewo idę xD buhahahaha to po co mam szarpać z prawej buhahahahahahah tego samego zdania widać że jest wielu bo mało kto szarpie xDdd
Ja na serio. Najniżej kupowałem po 22. Wtedy pisali ze na 0.15 leci. Jak kupowałem po 0.3x pisali ze leci na 0.20. No i poleciało ale na 80. Spokojnie. Ktoś chce wyjść to niech wychodzi. Dziwi że taki pakiet ale spoko. Jak widać popyt jest. Czekamy na walne i info w sprawie aplikacji
Miras i buahaha to typowi spekulanci którzy zarobili na wzroście z 30 do 70 sprzedali akcje a teraz znowu sieją ferment by nakręcić kolejne kółeczko.typowi hazardzisci bo o inwestowaniu tutaj nie ma mowy.Patrząc na GPW inwestorzy długoterminowi stanowią stanowią 20% a spekulanci bazujący na zyskach krótkoterminowych kręcący kółeczka to niestety większość.A potem dziwimy się że ulica nazywa giełdę ruletką a nie platformą inwestycyjną.Przykre ale prawdziwe.
Takich co słuchają i sprzedają tego typu spekulantom to mi nawet nie szkoda. Sami sobie winni. Ci siedzą cały dzień i trąbią nie bez powodu. Mają swoje 5min to niech korzystają. Szkoda czasu na takie istoty żeby im odpisywać. Spółka obroni się sama. Pożyjemy zobaczymy. Przy 30gr tego typu istotki też mówiły że idziemy na 10gr i że bankrut. A jak widać ten bankrut sporo zarabia. Komu akcje uwierają sprzedać, tylko nie mieć potem pretensji.