Witam wg mnie tak, widac ze to dna nie ma, bedzie lecialo dalej w dol, absolutny blok w gore, raport moze tylko albo powstrzymac na chwile albo przyspieszyc spadek na 11-13zl
Dnia 2019-11-27 o godz. 09:37 ~Gracz napisał(a): > Jak już wszyscy myślą, że będzie tylko spadać, to często jest odwrotnie...
Witam Roznica taka, ze tu kazdy widzi co sie dzieje i kierunek jest niestety jeden, poki co widac bez braku opcji do upa, pomimo dobrych inf zw ze sciaganiem + dofinansowaniami, raport nawet dobry choc wg mnie bedzie neutralny, pozostaje spokojnie obserwowac i skubac.
Pykam sobie trochę w TS 2 i widzę ilu ludzi jest non stop dostępnych w pojedynkach online i większość w premium samochodach. Jestem bardzo ciekawy monetyzacji w tym miesiącu. Jeśli wreszcie zaczną zarabiać konkretne pieniądze, to zabawy z kursem się skończą. Takie moje przemyślenia...
ciekawy jestem raportu ,al jak ktoś zauważył chyba nie będzie miał wpływu na kurs. Pozytywny zatrzyma spadek, negatywny bądź neutralny przyspieszy trend.
Za chwilę udziały Tbulla w TheDust będą więcej warte niż Tbull